Wat zijn uw plannen deze zomer?

Op vakantie in eigen land? Uw woning aanpakken? Een nieuwe woning zoeken? Tja… wat gaat u eigenlijk doen deze zomer? Het is natuurlijk allemaal net even wat anders dit jaar, maar misschien geeft dat genoeg reden om er lekker op uit te gaan in Noord of Zuid-Beveland, uw huis op te knappen of in alle rust door ons aanbod te bladeren. Wat u ook doet, wij helpen u graag op weg om er een fantastische zomer van te maken!


Geniet (in Zeeland!)

De zomer is bij uitstek een periode om te genieten: van rust, elkaar en heerlijke zomerse dagen! Hoewel de toeristen volop richting Zeeland komen, is het voor ons geen reden om weg te trekken. Onze provincie is prachtig! We werken hier namelijk niet voor niks met veel plezier. Juist hier, misschien wel. Want zowel in omgeving Goes als rondom Kortgene is genoeg te beleven. Heeft u bijvoorbeeld al eens gegeten bij de Houtzaagwerf in Kortgene? Een fantastische plek, waar je naast een heerlijk gerecht ook terecht kunt voor een uniek stuk hout! Of fiets op een warme dag eens langs de IJswinckel in Goes voor een heerlijk ijsje (Hendrik’s favoriet!).
Nu begrijpt u ook waarom onze kantoren zich juist in deze plaatsen bevinden…

Natuurlijk is er nog veel meer te beleven in het Zeeuwse! Huur bijvoorbeeld eens een bootje en vaar de Oosterschelde of het Veerse Meer op, fiets over de kilometerslange bloemdijken in de Zak van Zuid-Beveland of proef een heerlijk lokaal biertje bij Slot Oostende. En zo kunnen we nog wel even doorgaan… Zeeland heeft zoveel moois te bieden!

 

Pak uw woning aan!

Superleuk natuurlijk, al die uitstapjes, maar misschien kan uw huis ook wel wat aandacht gebruiken. Aanpakken dan! Goed onderhoud is uw huis namelijk meer dan waard. Sterker nog, met soms wat eenvoudige aanpassingen verhoogt u al snel de waarde van uw woning! Benieuwd hoe? Lees onze blog van begin vorig jaar, daarin delen we vijf concrete tips!

Is uw huis al aangepakt of wilt u juist in deze zomerperiode eens op het gemakje op zoek naar een andere woning? Dat kan natuurlijk ook! Kijk dan even tussen ons aanbod voor mooie woningen in Noord of Zuid-Beveland!

En, wat doet u deze zomer? Wordt het een ijsje, een lunch in Kortgene, een dakkapel of toch een tripje naar Frankrijk? Wij zijn benieuwd! Laat het gerust even weten via 0113 252 400 of info@bootmakelaars.nl. Misschien kunnen we dan zelfs nog meedenken over uw (klus)plannen!