Het hoofd koel houden

Wat doet een aankoopmakelaar?
U heeft een hele duidelijke woonwens. Misschien heeft u zelfs al wat pogingen tot aankoop gedaan, maar loopt het schip steeds vast? Niet gek gezien de verhitte woningmarkt. Die woning, die moet er komen. Dat staat als een huis! Dus hoe zet u dat mooie idee nu om in een concreet plan van aanpak?

Juiste koers varen
In gedachte kunt u de woning al helemaal uittekenen. Het aantal slaapkamers, een fijne tuin, of misschien juist een appartement met balkon. In de regio Noord- of Zuid-Beveland? Wie zal het zeggen? U natuurlijk! Aan ons. Wij, BOOT Makelaars zijn er namelijk om u bij dit soort grote woonstappen te begeleiden. ‘Ontzorgen’ zoals dat tegenwoordig met een allesomvattend woord mooi wordt uitgedrukt. We zullen de woonwens omzetten naar een strategie, en onder meer vragen naar uw financiële mogelijkheden. Vervolgens zorgen wij er als aankoopmakelaar voor dat u niet wakker hoeft te liggen over de zoektocht, het over- of onderbieden, het onderhandelen en de opleveringsfase.

Concreet vaart de BOOT aankoopmakelaar deze koers:
1. Allereerst behartigen wij de belangen van u en niet die van de verkoper;
2. Wij brengen u steeds op de hoogte van het, bij u passende, nieuwe aanbod;
3. We delen onze kennis van de huizenmarkt en de lokale regelgeving met u;
4. Onderhandelen over de juiste koopprijs kunt u aan ons overlaten;
5. Wij zijn scherp op ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen;
6. De notariële akte van levering wordt door ons gecontroleerd;
7. En wij inspecteren uw nieuwe woning vóór transport.

Het hoofd koel houden
Deze strategie heeft zich keer op keer bewezen. Wij hebben al heel wat kopers blij mogen maken met de aankoop van hun droomwoning. Natuurlijk vervullen wij die rol ook graag in aanloop naar uw toekomstige woning. Neem dus gerust eens contact op met ons. Dan zorgt BOOT als aankoopmakelaar dat u het hoofd koel houdt.

Bel BOOT, 0113 252 400 of mail naar info@bootmakelaars.nl