Voor BOOT Makelaars wordt het me een jaartje wel…

BOOT Makelaars kijkt terug op een mooi jaar. Tegelijk kijken we vooral vooruit naar 2020. Na een jaar vol (ver)kopen, blije mensen, tevreden (ver)kopers en geslaagde campagnes, kijken we met nog meer vertrouwen naar komend jaar. Er staan namelijk weer mooie projecten op ons te wachten, we hopen op veel nieuwe (ver)kopers en kijken vol verwachting naar de ontwikkelingen in de woningmarkt. Kortom: het wordt ons jaartje wel.

Uw huis verkopen in 2020

Maar hoe kijkt u naar komend jaar? Staat in 2020 bij u de verkoop van uw huis op de planning? Of bent u al hevig op zoek naar een andere woning? BOOT Makelaars begrijpt best dat u af en toe wat anders zoekt. Al helemaal als uw (toekomstige) huis in Noord of Zuid-Beveland staat, die markt kennen wij immers op ons duimpje. Tegelijkertijd weten wij ook dat huizenmarkt oververhit is en het niet zo eenvoudig is om van huis te veranderen. Daarom kijken we alvast even naar de verwachtingen voor twintig-twintig.

Een overvolle huizenmarkt

De huizenmarkt zit vol, heel vol. De vraag is al tijden hoger dan het aanbod en dat zorgt er weer voor dat de huizenprijzen enorm hoog zijn. Voor starters is het al helemaal moeilijk om aan een huis te komen en heb je iets moois op het oog, dan ben je zeker niet de enige. Daarom wil de overheid investeren in nieuwbouw om het aanbod wat te vergroten en het meer in balans brengen met de huidige vraag.

Want zeg nou eerlijk, met zo’n lage hypotheekrente is het heel aantrekkelijk om te verhuizen. Zolang die rente laag blijft, zal de vraag niet minder worden. Want lagere maandlasten, dat wil iedereen wel.

Invloed op de huizenprijs

Hoe gaat het er dan aan toe komend jaar? Twee grote banken verwachten dat de huizenprijs dit jaar minder explosief groeit dan afgelopen tijd en de markt dus wat rustiger en normaler wordt. Best positief dus. Tegelijkertijd is de markt niet in een keer omgeslagen en blijft het strijden voor de juiste woning. Juist daarmee kan BOOT Makelaar u perfect helpen.

Voor nu wensen we u natuurlijk hele fijne feestdagen! Geniet van de vrije dagen en elkaar. Wie weet is het wel de laatste kerst in deze woning…

Is dat het geval? Wacht dan niet langer en bel BOOT Makelaars! Bij BOOT hebben we jarenlange ervaring in de huizenmarkt en wij deinzen niet zomaar terug voor een drukke markt of hoge prijzen. Bellen kan naar 0113 25 24 00. Mailen mag natuurlijk ook, dat kan naar info@bootmakelaars.nl