Succesvol verkocht!

Sarienke Kramer is positief ingesteld, dat merk je al snel als je met haar praat. “Mijn man Cor en ik hebben met veel plezier in ons huis aan de Lewestraat in Kloetinge gewoond. En nu gaat het leven verder en maken we de stap naar een appartement in Goes.

Ik leerde Cor kennen toen ik weduwe was en hij weduwnaar. Hij woonde al sinds zijn eerste huwelijk in deze woning, en ik heb er twintig jaar van kunnen genieten. Het is een heerlijk huis, lekker centraal wat voorzieningen betreft en met een vijftig meter diepe tuin, waardoor je heel vrij zit. Maar het is niet zo dat we met tranen in onze ogen de voordeur uitgelopen zijn. Wij zijn vier jaar bezig geweest met het vinden van een nieuwe stek, dus we hebben de tijd gehad om afscheid te nemen.”

Toen Sarienke in het huis kwam wonen, is er grondig gerenoveerd. “De kozijnen werden vervangen, er kwam een nieuwe badkamer en een nieuwe wc, er kwam een bijkeuken, nieuwe plafonds, koperen goten en ga zo maar door. Het is een ruim en licht huis en het is er in de zomer lekker koel.”
 

“Zijn rust, het meedenken en luisteren spraken ons aan.”

 
Over de verkoop van het huis is het echtpaar Kramer zeer te spreken. “Het is ooit begonnen met een flyer van BOOT Makelaars waarin ze een gratis waardebepaling aanbieden. Ik ken Hendrik en heb hem toen gebeld. Zijn rust, het meedenken en luisteren naar wat jij als klant wilt, spraken ons aan. Wij hebben toen gezegd: “Als het zover is, mag jij het huis in de verkoop doen. En dat is tot volle tevredenheid gegaan. Er zijn dertien bezichtigingen in één week geweest en Hendrik plande het zo dat wij er geen last van hadden; we waren volop aan het werk in ons nieuwe appartement. Uit de zeven biedingen hebben we de huidige kopers gekozen en het is leuk om te zien hoe blij ze zijn met ons huis.”