Tijd en aandacht zijn onze sleutels

Wat is augustus een heerlijke maand he? Alles gaat wat relaxter, we leven veel buiten en zitten nog volop in de vakantiemodus of zijn nog aan het nagenieten. Kortom: augustus is eigenlijk een prima maand om eens op het gemakje naar een nieuw huis te kijken (lees er hier meer over)! Bij die verkoop helpt BOOT Makelaars u uiteraard graag, met alle persoonlijke aandacht die u verdient!

Op zoek naar een nieuw (t)huis?

In deze rustige maand kunt u op het gemakje naar huizen kijken. Neem bijvoorbeeld zelf al een kijkje in ons aanbod. Heeft u ondertussen vragen of wilt u advies, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Wij hebben ondertussen dik 50 jaar ervaring op Noord- en Zuid-Beveland. Met de kennis over de huizenmarkt zit het dus wel goed.  Tijdens uw zoektocht mag u veel tijd en persoonlijke aandacht verwachten. Wij vinden het belangrijker dat u het juiste huis koopt, dan dat we snel mogelijk een huis verkopen. Daarom heeft iedereen de kans op een bezichtiging en denken we altijd met u mee, wat uw situatie of wens ook is. Tijd en aandacht zijn onze sleutels voor een tevreden (ver)koper. Wilt u meer weten over onze aanpak? Lees er hier meer over.

Uw huis verkopen?

U weet ook: als u een huis koopt, moet u van uw huidige woning af. Natuurlijk bent u dan ook bij BOOT Makelaars aan het goede adres. Zoals gezegd is onze ervaring groot en nemen we voor u alle tijd. Om te beginnen krijgt u een gratis waardebepaling. De eerste stap, zodat u weet wat u kunt verwachten. Vervolgens zijn we benieuwd naar uw verwachtingen en wensen. Op die manier kunnen we perfect inspelen op uw situatie.

Bij BOOT Makelaars kunt u rekenen op een persoonlijk advies. Of u nu op zoek bent naar een nieuw huis, uw woning wilt verkopen of vrijblijvende info wilt ontvangen, u kunt bij ons terecht!

Waarmee kunnen we u helpen?

Laat het ons weten, bel naar 0113-252400 of stuur een mailtje naar info@bootmakelaars.nl