Succesvol verkocht!

De Zandkreeksluis is een iconisch verkeerspunt voor veel Zeeuwen. Het vormt de overgang tussen Noord- en Zuid-Beveland. Voor BOOT symboliseert het bovendien de geografische brug tussen twee werkgebieden. Dan Kersten woonde hier tot voor kort met zijn vrouw en vertelt ons hoe het is om deze bijzondere plek als ‘thuis’ te hebben.

“Wij wilden iets speciaals” antwoordt Dan op de vraag hoe hij hier in 2008 terechtkwam. “Op een dag reden we vanuit Zierikzee richting Goes en onderweg zagen op de sluis bij Kats een huis te koop staan.” Dit moet het zijn, dacht het echtpaar. “We hebben even voor de woning gezeten en genoten van het uitzicht. Wat een vrijheid.” Hij vervolgt: “Deze plek pakte ons direct. Temeer omdat het heel centraal ligt tussen Goes, Kortgene en Zierikzee.”

 

“OP DE SLUIS IS ALTIJD WAT TE BELEVEN.”

 

De Kersten’s hebben er ruim 12 jaar heel prettig gewoond. “Aan de voorkant keken we uit over de Oosterschelde. Aan de achterzijde hadden we zicht over de polder en het Veerse Meer. Echt prachtig! En dan het vrachtverkeer over water; de passagiersboten én alle zeilbootjes en jachten. Je hebt contact met fietsers; toeristen uit alle landen. Mensen die de weg kwijt zijn of iets willen weten van de omgeving.” Maar buiten de leuke aspecten, waren er helaas ook onaangename situaties. “Zoals een automobilist die een verkeerde afslag nam en per ongeluk een fietser aanreed.” Er was ook dankbaarheid. “Menig keer hebben we een bos bloemen gekregen.” Op dit adres maak je heel wat mee. “Het motto is dan ook: op de sluis is altijd wat te beleven!”

Leidde het verkeer tot de keuze te verhuizen? “Nee hoor. In de voortuin hoor je uiteraard automobilisten langsrijden. Maar in huis heb je er geen last van dankzij de goede isolatie. Wij hebben de woning verkocht gezien onze leeftijd.” De juiste makelaar inschakelen vond Dan Kersten een belangrijk onderdeel van het verkoopproces. “BOOT Makelaars zag er betrouwbaar uit. Met een goede en vrolijke uitstraling. We zijn het gesprek aangegaan met Hendrik Boot, wat heel prettig was!” En dat is dan ook de eindconclusie: “BOOT is een perfecte makelaardij om mee in zee te gaan. Altijd attent, met snelle reacties. Ze komen afspraken na, bieden goede begeleiding tot en met de laatste dag én het is een plek waar de koffie altijd klaarstaat!”