Samen bereiken we meer

We zijn al heel wat jaren actief op de woningmarkt. Vanuit thuishaven Kortgene en Goes staan we dagelijks voor onze klanten klaar met een betrokken makelaarsteam. We opereren met veel plezier als verkoop- en aankoopmakelaar óf taxateur. Vooral Noord- en Zuid-Beveland is voor ons bekend terrein. Maar de samenwerking die wij sinds 2020 met Sinke Komejan en Makelaarskantoor Zwaan zijn aangegaan heeft ervoor gezorgd dat ons werkgebied flink is uitgebreid. Het is zelfs een van onze vier wapenfeiten: groot bereik!

Driemaal is scheepsrecht
De actieradius van BOOT Makelaars strekt nu van Noord- en Zuid-Beveland tot bijna heel Zeeland. Dat kan door het netwerk van onze partners goed te benutten. Concreet betekent dit dat wij als verkoopmakelaar ook kunnen inzetten op het grote aantal zoekers dat staat ingeschreven bij onze samenwerkende partijen. Dit is een zeer interessante ontwikkeling voor verkopers. Natuurlijk wordt er veel gekeken op websites als Funda en Huislijn, maar de realiteit leert dat een huizenzoeker veel sneller aan zijn of haar droomwoning komt wanneer ze het aanbod direct bij de bron opvragen. Kortom, bij de drie grotere Zeeuwse makelaarskantoren. Zeker met de komst van de gratis zoekopdracht die men zowel bij BOOT Makelaars als Sinke Komejan en Makelaarskantoor Zwaan kan indienen, is het doel van ons gebundelde bereik bewezen. Woningzoekenden ontvangen op basis van hun persoonlijke voorkeur ook zoekresultaten van woningen die bij de andere betrokken partijen in de verkoopportefeuille zijn ondergebracht.

Kort lijnenspel
Dat grotere bereik heeft ook voordelen voor u als wij uw aankoopmakelaar mogen zijn. Bijvoorbeeld door middel van korte lijntjes in delen van Zeeland waar wij zelf minder vertegenwoordigd zijn (denk aan Schouwen-Duiveland of Walcheren). Bent u op zoek naar een woning in een van deze regio’s maar dacht u niet direct aan BOOT Makelaars als aankoopmakelaar? Denk dan nogmaals. Want waar we het eerst deden met onze eigen klantenkring, benutten we nu ook het netwerk van onze partners. En vice versa uiteraard. Naast het bestaande aanbod in de gebieden waar wij graag én goed vertegenwoordigd zijn (Noord- en Zuid-Beveland) is BOOT zonder meer op de hoogte van woningen die Sinke Komejan en Makelaarskantoor Zwaan in andere delen van Zeeland beschikbaar hebben óf krijgen. U begrijpt: BOOT Makelaars kan hier voor u bemiddelen en de aankoop volledig begeleiden.

Ziet u het ook zitten om met BOOT in zee te gaan? Kunt u ons grote bereik goed gebruiken bij de (ver)koop van uw woning? Bel BOOT, 0113 252 400 of mail naar info@bootmakelaars.nl