Ontdek Zeeland in de vakantie!

Het is vakantie, het is juli! Hartje komkommertijd dus. Stilte in het nieuws en rust(iger) in het werk. Dat merken we bij BOOT Makelaars ook wel een beetje: iedereen is wat relaxter en Zeeland stroomt vol toeristen. Misschien trekt u zelf juist wel weg uit de provincie en leest u deze blog vanuit uw luie stoel, heerlijk! Eén ding vraagt u zich in ieder geval niet meer af: kan ik mijn huis verkopen in de zomer? Op die vraag gaven wij namelijk al antwoord in een vorige blog.

Een heerlijke zomer

Juli is een mooie maand, vol warme dagen en lange zomeravonden. Dat hopen we natuurlijk. In ieder geval geeft deze maand een mooie gelegenheid om vakantie te vieren en tot rust te komen. Maar ook om bijvoorbeeld eens na te denken wat u in het najaar gaat doen. Juli is namelijk het kantelpunt van het jaar; de tweede helft is ingegaan. Voor de liefhebber van feitjes: dit jaar ging begon de tweede helft op 2 juli 12.00u.

Misschien is dit dus de periode bij uitstek om eens na te denken over een nieuwe woning. Kijk bijvoorbeeld eens in het aanbod van BOOT Makelaars voor mooie woningen in Noord of Zuid-Beveland. En wat is er mooier dan om die te bekijken vanaf uw handdoekje op het strand?

Zomer in Zeeland

Onze provincie is fantastisch. Dat vinden wij én heel veel toeristen. Met name de Bevelanden hebben onze harten veroverd. Noord en Zuid-Beveland zijn namelijk prachtige gebieden in Zeeland. Zo is Noord-Beveland de dunst bevolkte regio van Nederland. Daarbij zijn er schitterende natuurgebieden, als gevolg van inlagen en dijken. Dus zoekt u een heerlijke rustige plek in een prachtige omgeving? Dan is Noord-Beveland zeker de moeite waard! En zoals u weet heeft BOOT Makelaars zo’n 50 jaar ervaring, dus u kunt op een uitgebreid en enthousiast advies rekenen.

Maar ook Zuid-Beveland heeft genoeg te bieden. Dit deel van Zeeland heeft onder andere een schitterende natuur, zoals de bloemendijken, en karakteristieke steden. Goes bijvoorbeeld. BOOT Makelaars zit niet voor niets in deze stad. Het historische centrum is gezellig en een fantastische buurt. Ook als u gek bent van watersport is Zuid-Beveland een prachtige regio. Ingesloten door de Scheldes en het Veerse Meer binnen handbereik, is het een heus watersport walhalla. Onze provincie is prachtig. En dat kunt u mooi (her)ontdekken tijdens deze zomer.

U merkt wel dat wij bij BOOT Makelaars erg enthousiast zijn over onze regio in Zeeland. Dat enthousiasme brengen we graag op u over. Als u dat nog niet bent tenminste. Ons aanbod staat vol moois, maar we spreken u graag ook persoonlijk. Dus wacht vooral niet om contact met ons op te nemen.

Geniet van uw vakantie en tot snel!