NVM, goed voor u!

BOOT Makelaars is trots NVM-makelaar. En dat zijn we omdat de NVM ook heel goed is voor u! “O ja?” zult u misschien wel denken. Jazeker! Een NVM-makelaar biedt u namelijk de volgende vier grote voordelen:

Een NVM-makelaar is deskundig
Zowel Hendrik als ik hebben natuurlijk een goede vooropleiding gehad om het makelaarsvak te mogen beoefenen. Maar wij vinden het ook belangrijk onze kennis geregeld bij te spijkeren. Als NVM-makelaar volgen wij dan ook jaarlijks cursussen en opleidingen om op de hoogte te blijven van de veranderingen in de woningmarkt. Zo weten we altijd precies wat er leeft en speelt op de markt.

Een NVM-makelaar is betrouwbaar
Een NVM-makelaar moet zich houden aan 10 belangrijke regels die de NVM heeft opgesteld. De (zogenoemde) NVM-erecode. Deze gedragscode vormt een belangrijke basis van onze persoonlijke en solide aanpak tijdens de aan- en verkoop van uw woning.

Een NVM-makelaar geeft je zekerheid
BOOT Makelaars staat altijd voor u klaar. Dat bewijzen we al 50 jaar lang, maar… mocht er toch ergens iets misgaan (wat dus lastig is voor te stellen met onze jarenlange ervaring) dan staat er altijd een NVM makelaar voor u klaar waar u op kunt terug vallen. Dat is een veilig idee!

De NVM heeft ruim 4100 leden
Nog een groot bijkomend voordeel is dat BOOT Makelaars door haar lidmaatschap deel uitmaakt van een zeer groot netwerk. Dus… mocht het ons nou niet lukken om uw woning te vinden, dan zijn er nog ruim 4100 andere professionele makelaars die ons allemaal willen helpen bij het vinden van uw nieuwe woning. Dat maakt de kans van slagen wel heel groot!

Heeft u vragen naar aanleiding van dit artikel? Wilt u meer weten over onze diensten?
Stuur ons dan gerust een e-mail!

Arjan