Makelaar Goes of Makelaar Kortgene?

BOOT Makelaars is een makelaarskantoor uit Goes en Kortgene. Voor ons is dat heel gewoon, het is al jaren zo. Toch is het voor u wellicht niet zo voor de hand liggend dat een makelaar uit Kortgene een extra makelaarskantoor opent in Goes. We zullen u uitleggen hoe dat zo gekomen is.

Van origine is BOOT Makelaars dé makelaar van Noord-Beveland. Onze vader, I. Boot Sr., startte rond 1970 een makelaarskantoor in het Noord-Bevelandse dorp Kortgene. 1970… Dat is al bijna 50 jaar geleden! Nadat het kantoor een aantal jaren bestond, kwam Hendrik Boot in 1991 in het kantoor om betrokken te worden in de werkzaamheden van het makelaarskantoor. Het duurde niet lang voordat Hendrik in 1995 beëdigd werd als makelaar. Pas in 1995 wijzigde het makelaarskantoor, gerund door vader en zoon Boot zijn naam van ‘I. Boot verkoopkantoor Onroerend goed’ naar BOOT Makelaars. De jaren hierna groeide het kantoor. BOOT Makelaars werd meer en meer een begrip op Noord-Beveland.

*Dat het kantoor van BOOT Makelaars groeide, bewees deze krantenadvertentie van 13-4-2002 uit de Provinciaalse Zeeuwse Courant (PZC). BOOT Makelaars op zoek naar personeel. BOOT Makelaars in de krant, wat gaat de tijd snel!

Jaren later maakte BOOT Makelaars de overstap naar Goes. BOOT Makelaars, de Noord-Bevelandse makelaar besloot het werkgebied uit te breiden en Goes was hier gezien het klantportfolio de meest logische stap voor. Zo werd BOOT Makelaars makelaar op Noord- én Zuid-Beveland. Dus is BOOT Makelaars de makelaar in Goes of de makelaar in Kortgene? Beiden! BOOT Makelaars beheerst het werkterrein van Noord- tot en met Zuid-Beveland, met af en toe een uitstapje buiten deze regio.

Kantoor BOOT Makelaars Goes:
Oostsingel 34
4461 KC Goes

Kantoor BOOT Makelaars Kortgene:
Hoofdstraat 79a
4484 CD Kortgene