In de zomer je huis verkopen

Het is zomer en de vakantie komt langzaam dichterbij. Veel mensen vertrekken binnenkort voor een paar weken naar het buitenland om te genieten van hun welverdiende vakantie. Tja, de zomer lijkt niet echt het ideale moment om je huis te verkopen. Of toch wel?

Graag delen we vier goede redenen waarom de zomer juist wel de ideale tijd is om uw huis te verkopen.

#1. Minder concurrentie
Wij zijn groot fan van woningverkoop in de zomer omdat er vaak veel minder concurrentie is in deze periode van het jaar. En dat brengt ons gelijk bij reden nummer twee…

#2. Langer bovenaan
Uw huis staat langer bovenaan op de huizensites! De nieuwste huizen staan altijd bovenaan op Funda. Maar omdat veel minder mensen hun huis te koop zetten in de zomer, staat uw huis dus lekker lang bovenaan.

#3. Zomers plaatje
Veel mensen zeggen dat de lente het mooiste seizoen is, maar wij vinden de zomer net zo mooi. Het zonnetje maakt immers iedereen blij. De tuin is lekker groen en zeker na de grote lente schoonmaak is uw huis werkelijk om door een ringetje te halen!

#4. Gerichte zoekers
Mensen die in de zomer op zoek gaan naar een woning gaan minder snel op vakantie. Daarbij hebben ze in de zomer alle tijd zich goed te oriënteren op de woningmarkt. De zomer brengt dus gegarandeerd gerichte zoekers naar uw voordeur.

Wilt u ook uw woning verkopen deze zomer?
Stuur ons dan gerust een e-mail.
We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken.

Arjan