GOEDE BUREN!

‘Beter een goede buur, dan een verre vriend’. Dat is wat ze zeggen en daar zijn wij het helemaal mee eens. Wij zijn zelf dan ook erg blij met onze buren, Kledingreparatie Zeeland, cafetaria Snack77, Kat & Schotel en bakkerij Den Soeten Inval. Voor het stomen van onze kleding, een gezellig praatje, een lekkere kop koffie of een heerlijke lunch kunnen we hier namelijk altijd terecht en dat waarderen we!

Net als een goede buur, is een goede buurt ook fijn. Elke levensfase vraagt om andere behoeften en een buurt die daarop inspeelt. Heeft u bijvoorbeeld kinderen, dan is een rustige, jonge buurt met een speelweide om de hoek wel zo lekker. En als u wat ouder bent, wilt u misschien wel op loopafstand van de supermarkt wonen.

Het Algemeen Dagblad gaf ooit eens 15 tips om een goede buur te zijn en daarmee ook te zorgen voor een gezellige buurt. U kan het artikel hier lezen.

Wilt u weten welke wijk of plaats het beste bij u past? We hebben de afgelopen jaren best wat kennis vergaart van alle verschillende buurten in en rondom Goes. Deze kennis delen we graag. Bent u op zoek naar een nieuwe buurt die goed past bij uw leefomstandigheden? Bekijk dan eens onze Wonen pagina, waar we kort wat vertellen over de verschillende buurten in Zeeland.

Op zoek naar persoonlijk advies? Voel u vrij om eens te bellen naar 0113 – 25 24 00 of te mailen naar info@bootmakelaars.nl. We gaan graag met u rond de tafel.