Succesvol gekocht!

Stefan Verhees woont met plezier in zijn woning aan de Burgemeester Van Citterstraat in Kortgene, die bij BOOT Makelaars te koop stond.

“Ik kom oorspronkelijk uit Brabant, maar heb de afgelopen jaren op Terschelling gewoond. Daarna verhuisde ik naar Middelburg, waar ik anderhalf jaar heb gewoond. In die tijd ben ik op zoek gegaan naar een leuk huisje in de omgeving. Mijn vriendin woont in Vlissingen, dus ik had een goede reden om naar Zeeland te komen. De nuchtere mentaliteit hier spreekt me wel aan en natuurlijk ook het water dat altijd in de buurt is. Dit huis bevalt me omdat het sfeer heeft, het is aan het begin van de 20e eeuw gebouwd, en omdat er een tuin bij zit. Ik ben een tijd op zoek geweest naar een leuk huis, en viste een paar keer naast het net. Maar nu is het gelukkig goed gekomen,” vertelt Stefan. “Dit huis was denk ik voor mij bestemd. Niet te groot, prachtig uitzicht aan de achterzijde en net buiten het (’s zomers) drukke centrum van Kortgene.

“Je merkt dat hij persoonlijk contact belangrijk vindt.”

We zijn er op een morgen gaan kijken met Hendrik Boot en dat was heel prettig. Hij nam ruim de tijd voor de bezichtiging. Je voelde je echt geen nummer, zoals dat bij sommige makelaars kan zijn. Je merkt dat hij persoonlijk contact belangrijk vindt. Kort daarna hebben wij een bod gedaan en al vrij snel wist ik dat de woning van mij was. Ik hoefde er niet veel aan te doen, behalve wat schilderwerk en de inrichting. Binnenkort begin ik aan een nieuwe baan op camping De Paardenkreek en daar kan ik nu lopend naar toe. Nu ik hier woon, weet ik dat ik een goede keuze heb gemaakt. Het is een prima huis in een rustige straat met fijne buren. Het is trouwens wel vreemd om in coronatijd te verhuizen, maar een kop koffie houden de buren nog van mij tegoed!