De Dubbele Punt

Helaas moeten veel scholen op Noord-Beveland de deuren sluiten, zo ook schoolgebouw de Dubbele Punt in Geersdijk. Het gebouw staat momenteel leeg en is te koop. We willen u vragen mee te denken over een nieuwe bestemming voor dit gebouw middenin Geersdijk. BOOT Makelaars heeft de opdracht gekregen het schoolgebouw te verkopen. De gemeente Noord-Beveland en BOOT Makelaars vinden de mening van de burgers in Noord-Beveland belangrijk, vandaar dat we u vragen om hulp.

Het is jammer dat het gebouw leeg staat, daar willen we verandering in brengen door het gebouw te verkopen. Als u een idee heeft voor de invulling van het gebouw zijn we daar erg benieuwd naar. Om uw ideeën (en die van de  overige burgers van Noord-Beveland) te inventariseren lanceren we een campagne. De campagne start op de woonbeurs (27 mei a.s.) en leidt toe naar een open huis in de Dubbele Punt op 23 juni.

Een ander doel van de campagne is de verkoop van schoolgebouw Dubbele Punt wat meer onder de aandacht te brengen. In de campagne wordt er gebruik gemaakt van verschillende middelen en kanalen waarbij u wordt uitgenodigd om mee te denken. Zo wordt er komende periode een Facebook campagne gelanceerd vanaf de pagina van BOOT Makelaars, worden er flyers huis aan huis bezorgd op Noord-Beveland, plaatsen we advertenties in het Noord-Bevelands advertentieblad en worden er diverse posters opgehangen in Geersdijk en omgeving. En vergeet het bouwbord op locatie niet, waarop informatie over het object en een link naar BOOT Makelaars wordt geplaatst.

Op 23 juni organiseren wij een open huis, een evenement waarbij de makelaar, de gemeente en burgers met elkaar in contact kunnen komen en ideeën over de bestemming van het schoolgebouw met elkaar te delen. Dit evenement zal plaatsvinden in het oude schoolgebouw. Dit is de ideale gelegenheid om oud-medescholieren te ontmoeten die, net als u, ook op de Dubbele punt hebben gezeten.

Ideeën m.b.t. de verkoop van de Dubbele Punt kunt u delen met BOOT Makelaars. U kunt een e-mail sturen naar info@bootmakelaars.nl of telefonisch contact opnemen op het nummer 0113 – 301 234.

Namens de gemeente Noord-Beveland en BOOT Makelaars,

Hendrik Boot