BOOT werkt samen met Sinke Komejan

Dat is nog eens nieuws, zo aan het begin van het nieuwe jaar: een samenwerking tussen BOOT Makelaars en Sinke Komejan Makelaars | Taxateurs. Misschien roept het bij u wel vragen op. Dat zouden we best begrijpen. Daarom vertellen we er graag wat meer over, want zo’n samenwerking komt uiteraard niet zomaar uit de lucht vallen.

Waarom werken we samen? ?

De relatie tussen BOOT en Sinke Komejan gaat al jaren goed. We zochten elkaar al vaker op, maar nu gaan we definitief sámen verder. Dat willen we benadrukken: we gaan een strategische samenwerking aan, we worden niet overgenomen.

Maar waarom dan? Sinke Komejan past goed bij BOOT. Ze zijn zeer bekend in Zeeland met kantoren in Goes, Middelburg, Zierikzee en Koudekerke en hebben ervaring sinds 1961. Dat gaat zelfs verder terug dan de start van BOOT. Kortom: door de samenwerking met Sinke Komejan worden wij sterker op de Bevelanden en zijn we nog meer solide.

Tegelijkertijd bereiken we in één klap een veel groter publiek en profiteren we van de kennis en expertise van Sinke Komejan. Misschien wel het belangrijkste: we kunnen u nog beter helpen met uw zoektocht naar een nieuwe woning of een koper voor uw huis. Dat bevordert weer onze persoonlijke aanpak, want ook Sinke Komejan heeft die eigenschap hoog staan!

Dit is uw voordeel! ?

We lieten er natuurlijk al iets over los: de persoonlijke en solide aanpak van BOOT Makelaars wordt alleen maar groter. Maar er is meer. Wij bundelen onze krachten met Sinke Komejan en daarmee delen we ook elkaars netwerk. Dat biedt nieuwe kansen voor kopers én verkopers. We vinden bijvoorbeeld nog sneller woningen die niet op de markt komen, brengen vraag en aanbod van beide partijen samen en kunnen u nog beter en gerichter helpen.

Met andere woorden: BOOT blijft gewoon BOOT, maar dan nog een stukje beter! Voor u is er dus alleen maar winst. ?

Heeft u nog vragen over deze nieuwe samenwerking? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard helpen we u ook nog altijd even graag met de verkoop van uw woning of zoeken we een nieuw droomplekje voor u.

We horen u graag! Bel naar 0113 25 24 00 of mail naar info@bootmakelaars.nl