BOOT Makelaars is uw verkoopmakelaar

Wat staat er op uw lijstje met goede voornemens? Heeft u er eentje uit klassieke top-3 van afvallen, beter omgaan met geld en meer tijd doorbrengen met familie en vrienden? Dan bent u zeker niet de enige: in januari schieten de sportschoolabonnementen als paddenstoelen uit de grond en begint iedereen vol goede moed aan zijn voornemen. Helaas loopt het voor de meesten iets minder succesvol af… Daarom heeft BOOT Makelaars een reëler doel: uw huis verkopen in 2020. Bij BOOT voelen we daar namelijk wel wat voor. Waar in februari de meeste mensen zijn gestopt met hun voornemen, gaan wij door! BOOT Makelaars staat het héle jaar voor u klaar. Dat is geen goed voornemen, dat is onze werkwijze!

Dit doet BOOT Makelaars voor u

Bij BOOT staan tijd en aandacht op nummer één. Wilt u uw huis verkopen? Dan nemen we eerst de tijd voor een ontmoeting met u. We willen de mensen achter de woning kennen. Verder zijn we uiteraard benieuwd naar uw huis zelf, zodat we een realistische prijs kunnen samenstellen.

Is dat gebeurd? Dan begint het verkoopproces helemaal. We bedenken samen de juiste verkoopstrategie. Zo bepalen we bijvoorbeeld samen of u een bord in de tuin wilt en hoeveel aandacht u aan de verkoop wilt geven. Zijn we daar uitgekomen? Dan gaan wij aan de slag: we zorgen – als u dat wilt – voor sprekende teksten, professionele foto’s, plattegronden en een 3D-aanzicht van uw woning.

Verder plaatsen we uw woning op Funda, hangen posters op verschillende plekken en ontwikkelen een schitterende brochure. Kortom: BOOT Makelaars regelt alles om uw woning succesvol te verkopen!

BOOT Makelaars gaat verder

Na alle content ontwikkeling en de promotie van uw woning, zetten we concrete stappen: (potentiële) kopers komen langs, er wordt onderhandeld en officiële papieren worden opgesteld. Bij al deze stappen in het verkoopproces loopt BOOT met u mee. Wij houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen en zorgen zelfs voor de juiste juridische en financiële afhandeling.

Verkoopt u uw woning bij BOOT, dan krijgt u dus gegarandeerd een ultieme begeleiding van a tot z. Ging het te snel of wilt u het proces stap voor stap bekijken? Lees dan het hele verkoopproces van BOOT op uw gemakje nog eens na, u vindt het hier.

Heeft u verkoopplannen in 2020? Dan staat BOOT Makelaars voor u klaar! Ook dit jaar kunt u rekenen op dezelfde hoge kwaliteit en persoonlijke behandeling! Neem voor meer informatie contact met ons op: mail naar info@bootmakelaars.nl of bel naar (0113) 30 12 34.