BOOT Makelaars als aankoopmakelaar

Wilt u een huis kopen, maar vindt u het lastig om daar zelf naar te zoeken? Schakel BOOT Makelaars in als aankoopmakelaar. U geeft uw wensen door en wij zorgen voor de perfecte woning. Hoe dat in z’n werk gaat vertellen we in deze blog.

BOOT als aankoopmakelaar begint bij een ontmoeting. Wij zijn benieuwd naar uw wensen. Met onze ruime ervaring in de woningmarkt en kennis daarvan, kunnen we u perfect helpen. Zo brengen we in een eerste gesprek alles in kaart. Vervolgens gaan wij op zoek naar uw droomhuis.

Zoals u weet kent BOOT Makelaars de woningmarkt perfect. We weten welke wegen we in moeten slaan en waar we het beste huis voor u kunnen scoren.

Kijken en vergelijken

Tijdens onze zoektocht kijken we dagelijks naar het actuele woningaanbod en vergelijken we dat met uw voorkeur. Daaronder vallen ook particuliere aanbieders, want ook daar kunnen we mogelijk iets vinden. Hoe lang dit duurt, hangt natuurlijk af van het aanbod. Staat er toch niks te koop, maar heeft u wel uw favoriete plekje gevonden? Dan kunnen we een buurtmailing versturen. Misschien wil iemand zijn woning wel verkopen; nooit geschoten is tenslotte altijd mis.

Zo komen we samen tot de beste plek voor u.

Woning gevonden

We hebben een perfecte woning gevonden, en dan? Een bezichtiging natuurlijk. U krijgt alle mogelijkheid om het huis te bekijken, de voorzieningen te bestuderen en de buurt te verkennen. BOOT Makelaars neemt de technische en juridische zaken voor haar rekening, we zijn niet voor niks de aankoopmakelaar.

Woning kopen

Is het hem helemaal? Dan kan het onderhandelen beginnen. Maar, net als altijd geldt hier: u beslist. Wij gaan er helemaal voor, maar u hakt de knoop door.

Als iedereen tevreden is, gaan we over de echte verkoop. Ook hier regelen wij alles voor u: tijd voor de financiering, eindinspectie van de woning en uiteindelijk de overdracht met de notaris.

Is dat allemaal geregeld en heeft u een krabbel gezet bij de notaris? Dan is de nieuwe woning helemaal van u!  Zo handig kan een aankoopmakelaar zijn!

Wilt u BOOT Makelaars als aankoopmakelaar inschakelen? Bel naar 0113 25 24 00 of mail naar info@bootmakelaars.nl. Wij staan voor u klaar!

Wilt u de stappen van het aankoopproces nog eens doorlezen? Lees ze hier!