Het Bankiershuys

Verrassend wonen in Kortgene
In de gezellige dorpskern van Kortgene ontstaan 7 nieuwe appartementen bedoeld voor starters en senioren. De ontwikkeling vindt plaats in 2023 in een voormalig bankgebouw aan de Hoofdstraat.

Wonen in Het Bankiershuys is een bijzondere kans voor wie graag alle voorzieningen op loopafstand heeft, maar ook de voorkeur geeft aan rust en natuur. Beeld maar eens in: Kortgene wordt omringd door het weidse, groene polderlandschap van Noord-Beveland en is direct gelegen aan het fraaie Veerse Meer. Liefhebbers van fiets- of wandeltochten en actieve watersporters vinden hier dus een gedroomde thuisbasis. Qua woonwerkklimaat liggen Zeeuwse steden als Zierikzee, Goes en Middelburg op slechts 20 tot 30 minuten afstand van Kortgene.

 

Verschillende woontypen.

De 7 beschikbare woontypen zijn verrassend modern en bewust uniek van elkaar. Woonoppervlakten variëren in grootte van 60 tot 70 m² verspreid over de begane grond en 1e verdieping. Stuk voor stuk schitteren de toekomstige woonruimten dankzij veel lichtinval, luxe afwerking en energiezuinige maatregelen.

Een eigen buitenruimte, net als parkeergelegenheid, is voor iedere bewoner aanwezig. Ieder appartement beschikt namelijk over een prettig balkon of terras én een privéparkeerplaats (aan de achterzijde van het complex).

Alle 7 appartementen worden:

Ontwikkeld met aandacht voor duurzaamheid.
Opgeleverd inclusief sanitair en tegelwerk,
Voorzien van een privéparkeerplaats.

Onderzoek de mogelijkheden.

Het Bankiershuys biedt een zeldzame mogelijkheid voor starters en senioren. Het prijsniveau zal op deze doelgroep gericht zijn. Misschien bent u momenteel in het bezit van een eigen woning en ontvangt u daar graag een waardebepaling voor. Of wilt u als starter op de woningmarkt financieel advies ontvangen? Wij staan voor u klaar.

De appartementen

 • 7 unieke woontypen waarvan binnenkort nog 4 beschikbaar (worden op dit moment afgewerkt)
 • Woonoppervlak: ca. 60 – 70 m²
 • Luxe afwerking
 • Energiezuinige maatregelen
 • Eigen buitenruimte (balkon of terras)
 • Eén privéparkeerplaats per appartement
 • Inclusief sanitair en tegelwerk

De plattegronden

Benieuwd naar de 7 verschillende woontypen? Bekijk de plattegronden hier!

Ziet u zichzelf hier wonen?

Neem contact op met BOOT Makelaars om te onderzoeken of uw woondroom hier in vervulling kan gaan.


  Wordt u liever teruggebeld?

   Niets missen?

   Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang als eerste updates van BOOT Makelaars zoals nieuwe beelden, informatie over de start verkoop en andere voorlichting.