Aankopen in 2020, waar moet u op letten?

Een huis kopen is nog altijd fantastisch! Ondanks dat de omstandigheden in ons dagelijks leven flink zijn veranderd, blijft BOOT Makelaars hetzelfde: persoonlijk en solide (uiteraard op gepaste afstand!). Een huis (ver)kopen blijft nog steeds een goed idee. Sterker nog: de huizenzoektocht is bijna een huizenjacht geworden, de snelheid op de markt is namelijk erg hoog.  Daarom begeleiden we u graag optimaal en staat BOOT voor u klaar als aankoopmakelaar! Wat dat betekent vertellen we graag in deze blog.

De huidige markt
Vooral de snelheid van de huidige markt zet kopers voor een grote uitdaging. De vraag naar huizen is namelijk nog altijd groter dan het aanbod. Dat betekent vooral dat de huizenzoeker snel moet handelen om er op tijd bij te zijn. Nog een tijdje oriënteren en nadenken over een woning is er vaak niet meer bij, omdat de volgende koper al wacht. Dan is het ook nog de vraag welk bod u moet plaatsen om een kans te maken. Genoeg redenen om BOOT in te schakelen als aankoopmakelaar!

Profiteer van BOOT als aankoopmakelaar
Als aankoopmakelaar gaat BOOT Makelaars namelijk voor én met u op zoek! Dat betekent dat wij al uw wensen inventariseren, het woningaanbod bekijken en verschillende geschikte woningen met u langslopen.

Dat is echter niet het enige. Als aankoopmakelaar zijn we ook de ideale sparringpartner om uw verkoopplannen te bespreken. Wij helpen u graag om een huis te vinden wat voldoet aan uw woonwensen, zodat u niet zelf hoeft te zoeken of onnodig de deur uit moet. Daarnaast staan wij altijd objectief tegenover een woning, waardoor we zonder externe belangen snelle en juiste beslissingen kunnen maken.

BOOT gaat door totdat uw ideale huis is gevonden. Daarna regelen we alle officiële zaken eromheen en staan u bij totdat u de sleutel in handen heeft.

Dit kunt u zelf doen
Als u BOOT inschakelt als aankoopmakelaar, hoeft u natuurlijk zelf niet stil te zitten. Wat kunt u dan wel doen? Ga voorbereid op pad! Dat houdt in dat u uw financiële mogelijkheden in zicht hebt, vóórdat u de huizenmarkt betreedt. Zo kunt u direct snel schakelen en voorkomt u dat u te laat bent als uw droomhuis te koop komt.

Heeft u een vraag over het aankopen van een woning of kunt u advies gebruiken tijdens uw huizenzoektocht? BOOT staat voor u klaar! Laat het ons weten via 0113 25 24 00 of via info@bootmakelaars.nl. Liever onze dienst als aankoopmakelaar nog eens uitgebreid bekijken? Lees hier meer.