Wij presenteren u

WemeldingeNoordelijke Achterweg 17

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
77 m2
Perceeloppervlakte
257 m2
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Verrassend! Dat is het juiste woord als de Noordelijke Achterweg met een woord omschreven zou moeten worden. Op meerdere vlakken is de woning namelijk verrassend. Netjes, ruimer dan doet vermoeden en een heerlijk zonnige diepe achtertuin.

De afgelopen jaren is er veel vernieuwd binnenshuis. Denk aan de moderne keuken in de aanbouw en de badkamer op de eerste verdieping. Maar ook het kozijnwerk op de begane grond is aan gedacht. Daarnaast verkeerd de gehele woning in een uitstekende staat en is het sfeervol ingericht.

Met de keuken in de aanbouw heeft de begane grond dus verrassend meer ruimte gekregen. Daarnaast heeft het op de eerste verdieping met een tweetal dakkapellen ook drie slaapkamers en een heerlijke badkamer gekregen.

Dit alles staat op een perceel van 257 m2. Direct achter de woning ligt een geweldige diepe tuin van bijna 29 meter. Dit biedt een hoop mogelijkheden om er in de toekomst iets mee te doen.

De hal ligt na de oprit aan de voorzijde, welke ruimte biedt aan een tweetal auto’s. In de hal komt de sfeer al direct naar voren met de oude tegeltjes. Aan het einde van de hal ligt er het nette toilet. Net daarvoor is er de toegang tot de woonkamer.

De woonkamer bestaat uit twee delen, met in het voorste deel de zithoek. De ruimte heeft in de hoek in de gave oude schouw de pelletkachel staan, waardoor dit een heel jaar door een heerlijke ruimte is.

Hierachter volgt de eveneens sfeervolle eetkamer. Beide ruimtes voelen warm aan door de houten vloer, paneeldeuren en zeer nette afwerking. Vanuit de eetkamer is de keuken te bereiken.

De keuken is deels gelegen in de aanbouw, hiervoor ligt nog een deel met de trapopgang en plek voor de witgoedapparatuur. Daarna volgt aan weerszijden de strak moderne keuken. Deze is voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron en vaatwasser. Doordat de achterzijde van de aanbouw van veel glas en een deur naar de tuin is voorzien is de hele keuken fantastisch licht.

Aan de overloop op de eerste verdieping grenzen een viertal deuren. Voorin liggen er twee slaapkamers, met de meest rechtse de ouderslaapkamer. Achterin liggen de derde slaapkamer en de badkamer. Vanaf de overloop is ook de bergzolder nog te bereiken.

De badkamer is ook niet lang geleden volledig aangepakt en heeft door een dakkapel over de hele breedte veel extra ruimte gekregen. Zo is er een fijne inloopdouche, wasmeubel en tweede toilet in gesitueerd.

Een van de meest verrassende aspecten is de enorme tuin achter het huis. Het perceel is 257 m2 groot, maar hiervan ligt het meeste achter. Dat maakt dat er na de aanbouw nog circa 29 meter aan tuin volgt.

Met een ligging op het zuiden is dit dus een fantastisch geheel. Direct achter de keuken is er een terras gelegen, waar het dus de hele dag door genieten is van de zon. Hierna volgt een deel groen met helemaal achterin de mogelijkheid voor een tweede terras. Er is voldoende ruimte om de tuin een andere invulling te geven of eventueel nog wat te bebouwen.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: 2-onder-1-kapwoning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1937
  • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 77 m2
  • Perceeloppervlakte: 257 m2
  • Inhoud: 294 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Voorzieningen: tv kabel, rookkanaal

Buitenruimte

  • Tuin: achtertuin, voortuin

Garage

  • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image