Wij presenteren u

GoesOostsingel 40

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
82 m2
Perceeloppervlakte
121 m2
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Op een werkelijk unieke locatie aan de Oostsingel te Goes bieden wij deze sfeervolle eengezinswoning (met kleine garage) te koop aan. Deze aangename woning heeft een woonoppervlak van circa 80 m² en is gelegen op een perceel van 121 m². De voorzijde is gelegen aan een kleine parkeerplaats met daar tegenover de directe toegang tot het bruisende stadscentrum.
Alle voorzieningen zoals bakker, slager, de Goese markt etc. zijn gelegen op zeer korte wandelafstand.

De woning is eenvoudig van uitvoering en is o.a. voorzien van een ruime woonkamer, woonkeuken, drie slaapkamers, badkamer, garage met ontsluiting naar de Heernisseweg en een prettige tuin.

Binnen het bestemmingsplan van de gemeente Goes is het toegestaan het object te gebruiken voor wonen, detailhandel en maatschappelijke doeleinden.

De indeling van dit fijne woonhuis is als volgt:

Begane grond: entree met trapopgang naar de eerste verdieping. De hal biedt toegang tot woonkamer. De woonkamer is sfeervol en staat direct in verbinding met de woonkeuken aan de achterzijde. Aan de achterzijde is in het verleden een uitbouw gerealiseerd. De badkamer is hier eveneens gesitueerd en voorzien van douche en wastafel, alsmede het separate toilet.

Verdieping: overloop met toegang tot een drietal slaapkamers: twee hiervan zijn gesitueerd aan de voorzijde en één aan de achterzijde. De slaapkamer aan de achterzijde geeft toegang tot een ruime berging.

De achtertuin is gesitueerd op het noordoosten en voorzien van een kleine garage.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar ca. 1920;
– Inhoud ca. 295 m³;
– Woonoppervlakte ca. 82 m²;
– Perceel oppervlakte 121 m² eigen grond;
– Verwarming door middel van c.v.-ketel van het merk Intergas;
– Oplevering in overleg (desgewenst snel).

Uw interesse is gewekt? Neem contact op met het team van BOOT. Wij helpen u graag en met plezier!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom. De verkoper heeft de woning niet zelf bewoond hierdoor zal er tevens een niet bewoningsclausule, alsmede een asbest- en oudersclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: tussenwoning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1920
  • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 82 m2
  • Perceeloppervlakte: 121 m2
  • Inhoud: 295 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 4
  • Aantal slaapkamers: 3

Buitenruimte

  • Tuin: achtertuin

Garage

  • Soort garage: vrijstaand steen

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image