Wij presenteren u

GoesOranjepad 30

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
122 m2
Perceeloppervlakte
171 m2
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Deze ruime betaalbare hoekwoning is een echte buitenkans voor starters! Je vindt hem aan de rand van het centrum van Goes met aan de voorzijde een schitterend uitzicht over het stadspark “De Mirakel” en aan de achterzijde een leuke tuin op het westen.

Je koopt van de eerste eigenaars en die hebben er 50 jaar met veel plezier gewoond! Nu is het tijd voor de jongere generatie. Na zo’n tijd is het natuurlijk bijna vanzelfsprekend dat de woning een update nodig heeft. Op deze fantastische plek, met een woonoppervlak van 115m² en een perceel eigen grond van 171m² is dat het echter ook dubbel en dwars waard.

Voor de liefhebbers is er zelfs optioneel nog een garage bij te koop!

De ligging van de woning is erg fijn. Niet alleen vanwege het uitzicht en het park, maar ook vlakbij het centrum van Goes, in een rustige kindvriendelijke buurt, met basisscholen en het voortgezet onderwijs om de hoek. Door de centrale ligging in deze populaire Goese woonwijk zijn voorzieningen vrijwel allemaal te voet of op de fiets te bereiken.

De woning voorziet in een woonkamer en dichte keuken op de begane grond die eenvoudig bij elkaar getrokken kunnen worden tot een open en lichte woonlaag. Op de twee verdiepingen volgen een viertal slaapkamers en de badkamer. In zijn geheel is het dus een uitstekende eengezinswoning met veel ruimte en mogelijkheden.

Indeling
Omdat er veelal wordt geparkeerd aan de achterzijde van de woning, zal de achterom vaak gebruikt worden als hoofdingang. De woning is echter ook prima via de voortuin en voordeur te bereiken. Deze komt uit in de hal aan de rechterzijde van de woning. De hal geeft toegang tot het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Hierna volgt de woonkamer. Deze doorzon woonkamer is over de gehele lengte van de woning gelegen en beschikt over een handige opbergkast. Door de grote raampartijen aan beide kanten is het een heerlijk lichte ruimte. Aan de voorzijde is een zithoek gerealiseerd met uitzicht op de waterpartijen en het vele groen in park De Mirakel. Achterin de woonkamer is het eetgedeelte gesitueerd wat met een deur direct toegang geeft tot de keuken.

De dichte keuken heeft een eenvoudige maar nette opstelling. De keuken kan eventueel gemakkelijk bij de woonkamer betrokken worden. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

De eerste verdieping bestaat naast de overloop uit een drietal royale slaapkamers en de badkamer. De ruime badkamer is voorzien van een douche, wastafel en tweede toilet.

De tweede en volwaardige verdieping heeft na de overloop een grote (slaap)kamer. Op de overloop (of voorzolder) is er extra bergruimte te vinden en is de nieuwe cv-installatie (Intergas) uit 2021 gesitueerd.

De woning is gebouwd op 171 m² eigen grond. Aan de achterzijde van het perceel ligt de stenen berging welke grenst aan de Mecklenburglaan. Aan de Mecklenburglaan is ook voldoende parkeergelegenheid te vinden. De tuin met vrije achterom (de naastgelegen pad is voor 1/2 eigendom) is gesitueerd op het westen, waardoor er op het terras direct achter de woning tot ’s avonds laat van de zon genoten kan worden. Een even leuke als praktische blokhut bieden er een aardig decor. Een degelijke schutting en een afsluitbare poort maken het geheel af.

Algemeen: de vraagprijs voor de optionele garagebox bedraagt € 25.000,– k.k. Deze garage beschikt over een kanteldeur met loopdeur en een betontegelvloer. Er zijn geen nutsvoorzieningen.

Kortom: de handen uit de mouwen om van deze fijne woning op een fantastische plek echt jouw/jullie (t)huis te maken!!

Neem hiervoor contact op met de makelaars van BOOT. Wij helpen je graag en met plezier!
Momenteel is het niet mogelijk een bezichtiging te plannen voor deze woning, alle mogelijkheden zitten vol.
Wilt u op de reservelijst, laat het ons weten via info@bootmakelaars.nl

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een (standaard) ouderdoms-, als asbestclausule op in het koopcontract.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: hoekwoning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1972
  • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 122 m2
  • Perceeloppervlakte: 171 m2
  • Inhoud: 422 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Voorzieningen: buitenzonwering, dakraam, rolluiken, tv kabel

Buitenruimte

  • Tuin: achtertuin, voortuin

Garage

  • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image