Wij presenteren u

KruiningenEinsteinstraat 4

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
145 m2
Perceeloppervlakte
411 m2
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Zeeland; Zuid-Beveland; Kruiningen. Zeer royale 2^1 kapwoning met 3 flinke slaapkamers, vaste trap naar de 2e verdieping voor eventueel nog meer kamers, ruime garage en grote tuin! Dit huis is degelijk gebouwd door de plaatselijke aannemer en goed onderhouden!

U vindt deze woning min of meer gelegen aan de rand van het dorp, gelegen in een rustige, mooie brede woonstraat met een gevarieerde bebouwing en de mogelijkheid om in de directe nabijheid zo het polderlandschap richting de Westerscheldedijk te wandelen.

Kruiningen is goed bereikbaar en een aantrekkelijke plaats om te wonen. Het heeft ongeveer 4.750 inwoners en maakt deel uit van de gemeente Reimerswaal. In Kruiningen ligt het treinstation Kruiningen-Yerseke en de afslag naar de A58 is niet ver weg. Er is een basisschool en kinderen kunnen hier ook nog gewoon op straat spelen. Verder zijn er goede middenstandsvoorzieningen en een fraaie, relatief nog onbekende omgeving, waarin water, bos, dijk en duin nadrukkelijk aanwezig zijn en waar de stilte nog wordt gehoord. Stedelijke voorzieningen zijn er op fietsafstand in leuke stadjes als Goes en Bergen op Zoom.

De indeling van het huis is als volgt; U parkeert er gemakkelijk gratis met de auto op eigen terrein voor de garage of in de daarvoor bestemde parkeerhaventjes in de straat. Via de goed aangelegde voortuin bereikt u de entree. En passant merkt u op dat het huis beschikt over een fraaie entree. Vervolgens komt u binnen in de hal met garderobe, toilet en meterkast.

De speels ingedeelde woonkamer is een heerlijke ruimte. Wat opvalt zijn de strak gestucte muren, de parketvloer en het prettige uitzicht in het verlengde van de straat.

Aan de achterzijde van de woning is een open keuken met een royale opstelling met gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de praktische bijkeuken waar u de wasmachine aansluiting. Ook kunt u er gemakkelijk een droger en vriezer kwijt.

De trapopgang brengt u vanuit de hal op de 1e verdieping. Nadat u reeds verrast werd door de keurige afwerking van de begane grond wordt u hier opnieuw verrast!

De overloop geeft namelijk niet alleen toegang tot 3 mooie slaapkamers (waarvan 1 met vaste kast), maar ook tot de badkamer. Deze is uitgevoerd met bad, douche, wastafelmeubel en 2e toilet.

Een afsluitbare vaste trap brengt u vanaf de overloop op de 2e verdieping. Hier vindt u een zeer ruime open zolder met meer dan voldoende stahoogte en de mogelijkheid tot het realiseren van 1 of meerdere extra (slaap)kamers. In de knieschotten vindt u extra opbergmogelijkheden. Ook staat hier de CV ketel.

Aan de zijkant van de woning is een stenen garage aangebouwd. Deze is extra breed door de aparte loopdeur naast de automatisch te openen segment deur. Deze garage heeft een betonnen vloer.

De heerlijk ruime en besloten tuin is gesitueerd op het zuid-westen! Bent u een liefhebber dan ziet u het waarschijnlijk al helemaal voor u!

Kortom: echt een heel fijn huis op een aantrekkelijke plek in een leuk dorp. Bijzonder geschikt voor een jong gezin, maar waarin ook ouderen zich zeker uitstekend thuis zullen voelen!.

Uw interesse is gewekt? Neem contact op met het team van BOOT. Wij helpen u graag en met plezier!

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een niet bewoningsclausule als een ouderdomsclausule en een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: 2-onder-1-kapwoning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1997
  • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 145 m2
  • Perceeloppervlakte: 411 m2
  • Inhoud: 605 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Voorzieningen: buitenzonwering, mechanische ventilatie, rolluiken, tv kabel, airconditioning

Buitenruimte

  • Tuin: achtertuin, voortuin

Garage

  • Soort garage: aangebouwd steen
  • Voorzieningen: voorzien van elektra

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image