Wij presenteren u

KortgeneVeerdam 16

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
96 m2
Perceeloppervlakte
250 m2
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

ZEELAND, Kortgene, Veerse Meer: geschakelde recreatiewoning met dakterras (circa 40m²) en schitterend uitzicht op het Veerse Meer, 4 slaapkamers, 2 badkamers en gereserveerde parkeerplaats.

Dicht bij het Veerse Meer gelegen, geschakelde woning op 250 m² eigen grond. Deze woning is in 1975 gebouwd en maakt deel uit van het plan “Aqua Village” bestaande uit 13 recreatiewoningen. Dit huis mag alleen recreatief bewoond worden.

Er is een grote jachthaven “Delta Marina” aanwezig met de gezellige jachtclub, een winkel etc. Een bijzonder geschikte plek voor de echte watersportliefhebbers! Alle mogelijkheden qua zeilen, surfen etc. vindt u binnen handbereik. Ook voor natuurliefhebbers, wandelaars of fietsers zijn er volop mogelijkheden in de omgeving van Kortgene en het Veerse Meer. Een 18-holes golfbaan “de Goese Golf” bevindt zich op ca. 10 kilometer afstand.

Het gezellige Kortgene biedt een behoorlijk voorzieningenniveau qua winkeltjes, restaurants etc. Voor het overige kunt u uitstekend terecht in het nabijgelegen Goes, beschikkend over alle voorzieningen qua winkels, scholen, cultuur en ontspanning. Kortom; de rust en ruimte van Zeeland gecombineerd met alle stedelijke voorzieningen onder handbereik.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
entree met meterkast en provisiekast, woonkamer met laminaatvloer, open haard en schuifpui naar de tuin. Open keuken met plavuizen vloer en opstelling met buffet en voorzien van vaatwasser, 5 pits gaskooktoestel, afzuigkap, oven, koelkast en apothekerskast. 2 Slaapkamers en badkamer voorzien van toilet, wastafel en zitbad met douche.

Verdieping: overloop, 2e badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet. 2 Slaapkamers en een riant dakterras met fantastisch uitzicht op het Veerse Meer.

Er is een aangebouwde berging met c.v. ketelopstelling (Intergas hre combi 2023) en een wasmachineaansluiting, alsmede een 2e aangebouwde berging voor uw tuinspullen.

Tuin:
De tuin biedt voldoende privacy, is gelegen op het zuid-westen en bestaat uit een terras en een groot grasveld. Deze tuin is verder omzoomd met een heg waarin zich een afsluitbaar hekje bevindt dat toegang geeft tot een betegeld pad wat rechtstreeks leidt naar de waterkant. Hier vindt u een (algemene) steiger waarin u uw surf of supplank te water kunt laten en/of een verfrissende duik kunt nemen.

Algemeen:
De eigenaar van een woning in Aqua Village is verplicht lid van de Vereniging van Eigenaren. De jaarlijkse bijdrage is ongeveer € 400,– per jaar plus € 35,– voor aankleding en onderhoud van de algemene steiger. Uw eigen auto kunt u dicht bij de bungalow parkeren op een speciale plek van het afsluitbare terrein van de vereniging. Op dit terrein bevindt zich tevens een laadpaal voor uw elektrische auto. De bitumen dakbedekking onder de vlonders van het dakterras is circa 7 jaar geleden vervangen. Tegelijkertijd is toen de gevelbekleding aan de terraszijde vervangen door kunststof. Circa 6 jaar geleden is onder het pannendak een isolatielaag aangebracht. De kozijnen en ramen zijn van kunststof (1 raam lek), schuifpuien van aluminium.
Deze woning wordt aangeboden inclusief de complete meubilering en stoffering m.u.v. enkele persoonlijke spullen van de eigenaar.

Resumerend: zoekt u een heel fijn (familie)huis voor vele plezierige vakanties in een mooie omgeving bij het (vaar)water, dan is dit huis zeker iets voor u.

Uw interesse is gewekt? Neem contact op met het team van BOOT. Wij helpen u graag en met plezier!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom alsmede een ouderdomsclausule op in het koopcontract.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: geschakelde woning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1975
  • Soort dak: lessenaardak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 96 m2
  • Perceeloppervlakte: 250 m2
  • Inhoud: 330 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Voorzieningen: mechanische ventilatie, tv kabel, satellietschotel, schuifpui, rookkanaal

Buitenruimte

  • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 39 m2
  • Tuin: achtertuin, voortuin

Garage

  • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image