Wij presenteren u

KapelleCoxstraat 46

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
115 m2
Perceeloppervlakte
286 m2
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Zoekt u een goed onderhouden woning met potentie en veel grond?

In Kapelle staat deze leuke 2/1 kapwoning met garage, gelegen op een royaal perceel van 286m².
De woning heeft veel te bieden en is met haar 4 slaapkamers, ruime woonkamer en grote tuin ideaal voor gezinnen en/of starters. Het geheel is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas en rolluiken. Wel dient er op een aantal punten te worden gemoderniseerd. Parkeren is hier geen probleem, dat kunt u op de eigen oprit als ook vergunningsvrij in de straat.

Kapelle heeft een uitstekend voorzieningenpeil met onder andere een groot winkelbestand, basisscholen, zwembad en sportaccommodaties etc. Al deze voorzieningen liggen op loopafstand. Tevens is Kapelle gunstig gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen (A 58 / Rotterdam Antwerpen). Goes ligt op circa 5 à 10 autominuten afstand.

Indeling begane grond:
De hal is voorzien van een meterkast, een toilet en de trapopgang naar de 1e verdieping. Aansluitend is de ruime woonkamer voorzien van trapkast en een open keuken. De keukeninrichting is ouder, maar kan indien gewenst nog best even mee. Via de deur in de keuken heeft u toegang tot de riante tuin.

Eerste verdieping:
Overloop met drie slaapkamers met afmetingen van respectievelijk 13.67m², 12m² en 7.16m²
Ook de badkamer bevindt zich op deze verdieping en heeft de beschikking over een ligbad, wasmeubel, douche en een toilet.

Tweede verdieping:
Bereikbaar middels een vaste trap. Hier treft u een eerst een overloop met aan de ene zijde bergruimte achter de knieschotten, en aan de andere zijde een berg/stookruimte met daarin de opstelplaats van de C.V. ketel (Nefit, 2005).
Ook is op deze verdieping een ruime 4e slaapkamer (13m²) aanwezig .

De tuin is op het noordwesten georiënteerd. Door de lengte van de achtertuin zijn er meerdere plekjes om gezellige zithoekjes te maken. Ook een aanbouw behoort zeker tot de mogelijkheden. Tevens heeft u via de tuin toegang tot de garage.

Ziet u ook de potentie van deze woning? BOOT makelaars nodigt u graag uit voor een bezichtiging!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom en een ouderdomsclausule op in het koopcontract.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: 2-onder-1-kapwoning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1983
  • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 115 m2
  • Perceeloppervlakte: 286 m2
  • Inhoud: 463 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Voorzieningen: dakraam, rolluiken, tv kabel

Buitenruimte

  • Tuin: achtertuin, voortuin

Garage

  • Soort garage: aangebouwd steen
  • Voorzieningen: voorzien van elektra, voorzien van water

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image