Wij presenteren u

GoesBessestraat 5

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
149 m2
Perceeloppervlakte
155 m2
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Een woning die niet elke dag voorbijkomt! Aan de Bessestraat 5 te Goes staat deze ruime drive-in woning op een perceel van 155 m2 eigen grond, met een lange achtertuin direct op het zuiden gericht. Met inpandige garage en de woonkamer op de eerste verdieping is deze woning zeker niet standaard te noemen. De woning met meer dan 400 m3 inhoud heeft echter nog veel meer te bieden, meer dan de voorgevel doet vermoeden.

De begane grond bestaat naast de garage uit een extra kamer/kantoor en de bijkeuken, door een aanbouw aan de achterzijde. Op de eerste verdieping ligt de ruime woonkamer, keuken en een tweetal balkons. Op de tweede verdieping volgen drie slaapkamers en de recent vernieuwde badkamer.

Bijzonder, veel ruimte en een zonnige tuin. Dan zijn enkele van de woorden waarmee deze woning omschreven kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden en de details? Maak een afspraak voor een bezichtiging via 0113-251000.

De hal ligt aan de voorzijde naast de garage en geeft toegang aan het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. De garage is voorzien van een sectional deur met afstandsbediening. De hal loopt door tot de bijkeuken en de extra ruimte op de begane grond. Momenteel is deze ruimte in gebruik als kantoor. De kamer kan perfect worden gebruikt als logeerverblijf, met de kleine badkamer ernaast. De badkamer beschikt over een aparte douche en wastafel.

Op de eerste verdieping volgen de keuken en de woonkamer. De open keuken ligt voorin en is verouderd. De opstelling is voorzien van een gaskookplaat, koelkast, vaatwasser en oven. Vanuit de keuken is het voorste balkon te bereiken. Doordat de woonruimte op de eerste verdieping ligt heeft de ruimte iets speciaals, of het nu komt door het uitzicht of het vele lichtinval, het blijft een geweldige ruimte. De schuifpui in de woonkamer is recent nog vernieuwd en in 2020 is door de gehele woning dubbel glas geplaatst.

Achter de keuken volgt de woonkamer. Dit is een uitzonderlijke ruimte omdat het op niveau ligt en je dus mooi weg kijkt, maar ook omdat achter het balkon op het zuiden grenst. Dit is een geweldige plek om in de ochtend van een bakje koffie te genieten in de zon.

Via de overloop van de eerste verdieping is de tweede verdieping te bereiken. De bovenste verdieping bestaat uit een drietal slaapkamers en de badkamer. Voorin zijn er twee kamers gelegen. Achterin ligt de ouderslaapkamer. Hiertussen volgt de badkamer.

De badkamer is werkelijk schitterend om te zien. Deze is recent geheel vernieuwd en bijna nog niet gebruikt. Er is een inloopdouche gerealiseerd, met regendouche, een tweede toilet en wasmeubel. Helemaal af en prachtig om te zien. De badkamer is zowel vanaf de overloop als vanuit de ouderslaapkamer te bereiken.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: tussenwoning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1966
  • Soort dak: plat dak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 149 m2
  • Perceeloppervlakte: 155 m2
  • Inhoud: 502 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Voorzieningen: mechanische ventilatie, tv kabel

Buitenruimte

  • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 13 m2
  • Tuin: achtertuin

Garage

  • Soort garage: inpandig
  • Voorzieningen: voorzien van elektra

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image