Wij presenteren u

KortgeneWilhelminastraat 26

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
108 m2
Perceeloppervlakte
114 m2
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Ruime onderhoudsvrije tussenwoning aan een leuk plantsoentje!

In het aantrekkelijke dorp Kortgene op het voormalig eiland Noord-Beveland. Noord-Beveland heeft de naam “Eindeloos Eiland”. Door zijn gunstige ligging aan het Veerse Meer, dichtbij de sluis naar het open water van de Oosterschelde is Kortgene voor menig watersporter een prima aanlegplaats met leuke winkeltjes en gezellige restaurants.

De indeling is als volgt:
Bij aankomst parkeer je gemakkelijk in de straat voor het huis. Je ziet in één oogopslag dat ook de locatie heel plezierig oogt namelijk niet alleen een nette voortuin voor het huis, maar ook een stoep en een plantsoentje voor de deur.

Je komt binnen in de ruime hal met garderobe, meterkast, toilet en trapopgang. Uiteraard is de woonkamer bereikbaar via de hal. Deze woonkamer is heerlijk licht (onder ander door de royale kunststof pui met openslaande deuren aan de achterzijde) en biedt aan de voorzijde een ruim zicht op het plantsoentje. Via een segmentboog bereik je de keuken. Deze is voorzien van o.a. een inductie kookplaat, afzuigkap en oven alsmede de deur richting de achtertuin.

Op de 1e verdieping vindt je de overloop, 3 fijne slaapkamers en een badkamer voorzien van een dubbel wastafelmeubel, douche en toilet.

De 2e verdieping beschikt over een overloop (met de opstelling van de C.V. installatie, Nefit bouwjaar 2004) en een ruime slaapkamer.

De achtertuin is keurig bestraat en heeft een stenen berging. De tuin is gesitueerd op het zuidoosten waardoor je overdag altijd een heerlijk plekje in de zon kan vinden. Zit je liever in de schaduw? Ook hier is aan gedacht want aan de achtergevel is over de volle breedte een zonnescherm geplaatst.

Kortom: Als je opzoek bent naar een betaalbaar woonhuis op een leuke plek in een aantrekkelijk dorp dan is dit een prima kans.

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom.
BOOT makelaars neemt zowel een ouderdoms-, als asbestclausule op in het koopcontract.
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: tussenwoning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1972
  • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 108 m2
  • Perceeloppervlakte: 114 m2
  • Inhoud: 366 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Voorzieningen: buitenzonwering, tv kabel

Buitenruimte

  • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 2 m2
  • Tuin: achtertuin, voortuin

Garage

  • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image