Wij presenteren u

GoesJasmijnstraat 3

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
113 m2
Perceeloppervlakte
287 m2
Aantal slaapkamers
5

Omschrijving

2^1 kap woning met garage en volwassen tuin.
Ruimte, sfeer en heerlijk wonen in de stad!

Algemeen:
Op loopafstand van het centrum van Goes, gelegen in een rustige kindvriendelijke straat, deze royale 2^1-kap woning (1964) met garage.

Deze prachtige woning is nog steeds eigendom van de eerste bewoner. Dat zegt genoeg; het is hier goed wonen! De woning werd altijd goed onderhouden maar voor de huidige eisen die gesteld worden aan woongenot is er sprake van een gedateerde woning. Het huis biedt verrassend veel leefruimte en is daarmee zeer geschikt voor gezinnen met opgroeiende kinderen. De lagere en middelbare school liggen op letterlijk maar een steenwerp afstand. Ook voor actieve senioren is het een fijne woning door de korte afstand tot het centrum van Goes.

De indeling is als volgt:
Aan de linkerzijde ligt een oprit naar de garage. De oprit heeft parkeerruimte voor twee grote auto’s.
De hal is voorzien van een meterkast, toiletruimte, garderobe-nis en trap naar de 1e verdieping. Via de hal en de keuken kunt u de woonkamer bereiken.

Keuken
De degelijke keuken ligt aan de rechter achterzijde van de woning. De keuken is uitgevoerd in nog best modern dessin en heeft aan twee zijden kast- en bergruimte (waaronder een kelderkast). De volgende apparatuur is aanwezig: 4-pits gastoestel, afzuigkap, koel- en vrieskastcombinatie en een oven. Vanuit de keuken kunt u de achtertuin bereiken.

Woonkamer
De mooie doorzon woonkamer is heerlijk licht door de grote raampartijen aan voor-, achter- en linker zijkant. Het zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde. Gecentreerd in de kamer bevindt zich een schouw met gaskachel.
Het eetgedeelte bevindt zich aan de tuinzijde. Van hieruit kunt u middels een terrasdeur de achtertuin bereiken.

Eerste verdieping
De eerste verdieping heeft een ruime overloop, twee slaapkamers aan de voorzijde van het woonhuis en twee slaapkamers, waaronder de ouderslaapkamer, voorzien van balkon, aan de tuinzijde. De badkamer bevindt zich tussen de voorste en de achterste slaapkamer aan de zijde van de buitengevel.

Badkamer
De geheel betegelde badkamer is iets vergroot doordat de vaste kast van de voorste slaapkamer alsmede die van de ouderslaapkamer erbij betrokken is. Ook is er een hoek van de voorkamer genomen voor deze uitbouw. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel met spiegel, een nette douche en 2e toilet.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is ook met vaste trap bereikbaar. Hier treft u een overloop aan met berging en een zolderslaapkamer met eveneens veel opbergmogelijkheden.

Tuin
De achtertuin ligt op het zuidwesten en heeft daardoor een prima bezonning tot in de avond. Aan de achterzijde vindt u prachtig groen dat u privacy biedt. Er ligt een terras aan de achtergevel in combinatie met een gazon. Een mooie volwassen berkenboom is er een echte eyecatcher.

Garage
Via de achtertuin kunt u de garage bereiken. Deze is voorzien van een betonnen vloer, een aardappel keldertje, een kanteldeur en een loopdeur.

Bijzonderheden:
• Levering in overleg.
• Houten buitenkozijnen met gedeeltelijk dubbel glas (voornamelijk op de begane grond dubbel glas)
• CV en warmwatervoorziening: gaskachel in de woonkamer alsmede elektrische vloerverwarming. Huurboiler op verdieping.
• Meterkast: gemoderniseerd.
• Keuken en 1 slaapkamer voorzien van vaste kasten.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10% van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie cq waarborgsom alsmede een ouderdomsclausule op in het koopcontract.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: 2-onder-1-kapwoning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1964
  • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 113 m2
  • Perceeloppervlakte: 287 m2
  • Inhoud: 399 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 5
  • Voorzieningen: dakraam, tv kabel, rookkanaal

Buitenruimte

  • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 5 m2
  • Tuin: achtertuin, voortuin

Garage

  • Soort garage: vrijstaand steen
  • Voorzieningen: voorzien van elektra

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image