Wij presenteren u

Ellewoutsdijkvan Hattumstraat 26

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
160 m2
Perceeloppervlakte
1.325 m2
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Meer dan een hoekwoning! Aan de Van Hattumstraat 26 in Ellewoutsdijk staat een sfeervolle jaren “30 gevel. Achter deze gevel schuilt een veel ruimere woning dan doet vermoeden! Waar het voorheen een bakkerij was is het nu een sfeervolle woning met een royale aanbouw.

Recentelijk zijn er meerdere verbouwingen geweest om de woning van alle gemakken te voorzien en toekomstbestendig te maken. Zo zijn het afgelopen jaar nog de badkamer geheel vernieuwd en is er boven een extra kamer gerealiseerd.

Naast de verbouwing van de originele woning is er ook een grote aanbouw aan de achterzijde geplaatst. Dit grenst aan de prachtig diepe achtertuin op het westen. Met een perceel van 710 m2 zijn er meerdere heerlijke plekken om van de zon te genieten. Kortom is het hier wonen in optimaal comfort, zowel binnen als buiten!

De entree ligt aan de rechterkant van de woning. De hal die hier achter volgt geeft toegang tot de meterkast, de trapopgang en de woonkamer. Door de aanbouw aan de achterzijde heeft de woonkamer aan de voorkant meer oppervlakte gekregen.

Daardoor is de woonkamer nu een fijn ruime zithoek, met aan de linkerkant de open haard gelegen. Een perfecte plek om in de winter heerlijk te genieten. Vanuit de woonkamer is ook de nieuwe badkamer te bereiken. Dit is werkelijk een pareltje van de woning en is geheel in stijl uitgevoerd. De badkamer bestaat uit een bad, inloopdouche, tweede toilet en een schitterend wasmeubel met dubbele waskom.

Na de woonkamer volgt een tussenruimte, wat eventueel als werkplek of tweede zitgelegenheid kan gebruikt worden. Hierna volgt een van de mooiste ruimtes om te leven, de woonkeuken! De keuken is in 2002 aangebouwd en is een fantastische ruimte die aan de tuin grenst. Doordat de ruimte royaal is past het eetgedeelte ook in de keuken. De keuken bestaat uit een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser en twee ovens.

Uiteraard passen hier alleen openslaande deuren in, waar vanuit het achterliggende terras is te bereiken. Vanuit de keuken is ook de bijkeuken te bereiken. Deze bestaat uit een tweetal delen, met aan de tuinkant ruimte voor de wasmachine en overige apparatuur. In de ruimte hierachter ligt een tweede ruimte, waar ook het nieuwe toilet is gesitueerd. Vanuit de bijkeuken is eveneens de tuin te bereiken.

De eerste verdieping is ook verrassend groot. Voorin liggen twee ruime slaapkamers en achterin is een derde kamer gerealiseerd, samen met een derde toilet. Deze achterste heeft een prachtig zicht op de achtertuin! Door zowel een dakkapel aan de voor- als achterkant heeft de verdieping extra ruimte gekregen.

De tuin achter de woning is echt een bijzonderheid! Met een diepte van circa 30 meter tot aan de schuur is het echt een geweldige tuin, met meerdere heerlijke plekken. Direct achter de woning ligt het zonneterras, met hierop een groene tuin. Achterop de kavel staat een schuur van ongeveer 49 m2. Deze is via de oprit aan de Dijkstraat te bereiken.

Achter het perceel van de woning ligt een tweede perceel van 615 m2. Dit wordt los te koop aangeboden voor €12.500,- k.k. De koper van de woning heeft de eerste keuze op deze kavel. Deze kavel biedt via de Dijkstraat ook toegang tot de schuur op de kavel van de woning. Bij een splitsing van de verkoop zal er recht van overpad aangeboden worden. De kavel kan voor veel verschillende doeleinden gebruikt worden, denk aan stalling van auto’s, caravans of eventuele verhuur aan derden.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: hoekwoning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1930
  • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 160 m2
  • Perceeloppervlakte: 1.325 m2
  • Inhoud: 544 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Voorzieningen: mechanische ventilatie, rookkanaal

Buitenruimte

  • Tuin: achtertuin

Garage

  • Soort garage: vrijstaand steen
  • Voorzieningen: voorzien van elektra

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image