Wij presenteren u

's-Heer ArendskerkeVermetstraat 6

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
109 m2
Perceeloppervlakte
88 m2
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

’s-Heer Arendskerke is een van die Zeeuwse dorpen waar de sfeer bij binnenkomst al direct voorbijkomt! De Vermetstraat is een verlengde hierop en de prachtige gevel van de Vermetstraat nummer 6 past hier als geen ander tussen! Achter deze gevel schuilt een verrassend ruime woning!

Op de begane grond beschikt de woning over een open indeling, waardoor de ruimte fraai groot aandoet. Boven is het echter ook verrassend groot door de opbouw aan de achterzijde en de dakkapel aan de voorzijde. Een tweetal grote slaapkamers, inloopkast en ruime badkamer zijn hier allemaal terug te vinden.

De woning is na de eeuwwisseling geheel vernieuwd en daarom hoeft er niet veel te gebeuren. Zo goed als instapklaar dus en volledig na geïsoleerd. Naast de uitstraling is het dus ook een comfortabele plek om te wonen!

De entree ligt midden in de gevel van de woning, met aan weerszijden veel glaswerk, waarvan het originele glas-in-lood is behouden. De hal ligt vervolgens aan de rechterkant van de woning. Doordat deze grotendeels in glas is gerealiseerd draagt het fantastisch bij aan de openheid van de begane grond met een optimale lichtinval.

Hierop volgt de woonkamer, die eveneens vanwege de openheid zeer ruim aandoet. Doordat er verschillende hoogtes in de vloeren aanwezig zijn heeft de woonkamer ook een heel speels karakter. Deze verschillen creëren direct een perfecte opdeling in de verschillende zithoek, met voorin de zithoek en hierna de eethoek.

Een van de andere bijzondere aspecten van de indeling van de begane grond is de halfopen keuken! Deze volgt op de eethoek en staat direct achter een losstaande wand. Doordat het aan weerszijden open is doet het niet af aan het karakter van de woonkamer, maar staat het wel in een eigen ruimte. Daarmee blijft het open karakter bewaard! De moderne en nette keuken uit 2016 is voorzien van een gasfornuis, afzuigkap, oven en koelkast.

Vanuit de keuken is zowel de trapopgang naar de eerste verdieping te bereiken en de berging achterin de woning. De berging geeft toegang tot het achter portaal en heeft daarnaast plek voor de witgoedapparatuur.

De eerste verdieping is eveneens verrassend ruim! Door de dakkapel aan de voorzijde en de opbouw aan de achterkant heeft het een tweetal ruime slaapkamers en een royale badkamer.

De indeling is zodanig dat vanuit allebei de slaapkamers de badkamer is te bereiken. De nette badkamer is voorzien van een heerlijk bad, douche en dubbele wastafel. Voor de grote ouderslaapkamer aan de voorzijde ligt een ruime inloopkast. De woning is dus praktisch ingedeeld voor alledaags gebruik.

Achter de woning ligt de tuin van circa 18 m2 groot. Deze geeft toegang tot berging, waar middels de vrije achterom de fietsen gestald kunnen worden.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: tussenwoning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1920
  • Soort dak: samengesteld dak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 109 m2
  • Perceeloppervlakte: 88 m2
  • Inhoud: 325 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 3
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Voorzieningen: tv kabel

Buitenruimte

  • Tuin: patio/atrium

Garage

  • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image