Wij presenteren u

's-Heer HendrikskinderenSpanjaardstraat 6 A

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
151 m2
Perceeloppervlakte
741 m2
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Fantastische vrijstaande woning met garage, carport en veranda gebouwd op 741 (!) m² eigen grond.

U vindt deze prima onderhouden woning aan de rand van het zeer populaire dorp ‘s-Heer Hendrikskinderen dat grenst aan Goes. U woont hier in een gemoedelijk Zeeuws dorp, met alle stadse gemakken binnen handbereik. In het dorp zelf is een basisschool en een aantal (sport)verenigingen. De Goese grote markt is gelegen op 2,5 kilometer. De aansluiting richting de A 58 (Bergen op Zoom/Terneuzen/Vlissingen) is bereikbaar binnen 2 minuten.

Deze aantrekkelijke woning beschikt over veel woonruimte: circa 150 m². U treft er onder andere een fijne woonkamer met openhaard en tuindeuren, een aparte eetkamer (studeerkamer) en 4 slaapkamers. Verder is de tuin (gelegen op het zuiden) een echte eyecatcher. Vanuit de veranda (gebouwd over de volle breedte van de woning) heeft u een prachtig zicht op een volwassen tuin met tal van bomen, planten, terrassen en een vijver. U heeft er volop privacy.

Indeling:
begane grond: hal, meterkast, toilet voorzien van hangcloset en fonteintje. De woonkamer is heerlijk licht en is voorzien van een openhaard. De openslaande tuindeuren zorgen voor een perfecte verbinding van de woning met de tuin en veranda.
Aan de linkerzijde van de woning is een gezellige eetkamer gesitueerd. Deze ruimte kan ook prima worden gebruikt als kantoorkamer.
Doordat deze ruimte toegankelijk is vanuit de hal komen eventuele bezoekers niet door uw privé vertrekken. Dit is bijvoorbeeld interessant voor beroepen aan huis zoals nagelstudio, kapper etc. Tevens bevindt zich boven deze ruimte een opbergzolder.

Er is een gesloten keuken met verzorgde opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur: 5-pits gasstel, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser.
Vanuit de keuken is er toegang tot een praktische kelder.
Naast de keuken bevindt zich een bijkeuken, deze is voorzien van aansluitpunten voor witgoed en een praktisch extra aanrechtblok.

1e Verdieping:
De verdieping (betonvloer) is bereikbaar met een vaste trap. Er is een overloop en 3 slaapkamers. Leuk detail is het franse balkon aan de voorzijde. De badkamer is lekker ruim en voorzien van een douche, ligbad, hangcloset en een dubbel wastafelmeubel.

2e Verdieping:
Deze is bereikbaar middels een vaste trap. U treft er een grote voorzolder met daarachter een ruime 4e slaapkamer.

Garage:
Links van het huis (vanaf de voorzijde gezien) ligt de oprit (meerdere auto’s) naar de carport met daarachter de garage. De garage is deels voorzien van bergzolder.

Algemeen: centrale verwarming d.m.v. radiatoren en Nefit combi-ketel, de gehele woning is voorzien van dubbel glas.

Kortom: op zoek naar een vrijstaande woning met heerlijke tuin dichtbij Goes? Dan biedt dit huis alles wat u wenst!

Geïnteresseerd? Graag maken wij met u een afspraak voor een bezichtiging.

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op in de koopovereenkomst.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: vrijstaande woning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1964
  • Soort dak: samengesteld dak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 151 m2
  • Perceeloppervlakte: 741 m2
  • Inhoud: 750 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Voorzieningen: frans balkon, dakraam, tv kabel

Buitenruimte

  • Tuin: tuin rondom

Garage

  • Soort garage: vrijstaand steen, carport
  • Voorzieningen: voorzien van elektra

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image