Wij presenteren u

ColijnsplaatIrenestraat 52

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
92 m2
Perceeloppervlakte
145 m2
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Knus, sfeer en veel details? En dat ook nog eens voor een prachtige prijs! Achter de leuke tuitgevel van de Irenestraat 52 op Colijnsplaat volgt dit allemaal. Denk hierbij aan de gelakte balkjes in de woonkamer en keuken, de open haard en de oude balken op de eerste verdieping. Deze kleine geschakelde woning heeft meer te bieden dan het eerste blik doet vermoeden!

Op de begane grond liggen de woonkamer, keuken, badkamer en een ruimte die eventueel als kantoor of extra slaapkamer in gebruik genomen kan worden. Op de eerste verdieping volgt de ruime overloop, met aan weerszijden twee mooie kamers onder de prachtige kap.

Begane grond
De entree van de woning ligt aan de zijkant achter de poort, waarmee de hal te bereiken is. In de hal ligt de meterkast en er is aan de linkerkant toegang tot de badkamer en rechtdoor het deel tussen woonkamer en keuken. Hier is de trapopgang naar de eerste verdieping gesitueerd. De nette badkamer is voorzien van een douche, toilet en wasmeubel.

Aan de voorkant van de woning ligt de keuken en het eetgedeelte. De landelijke keuken is sfeervol verwerkt tussen opgemetselde muurtjes en is voorzien van gasfornuis, afzuigkap en oven. Warmwater is er via de geiser. Er is voldoende plek voor een losse koel-vriescombinatie en een vaatwasser.

De woonkamer ligt achterin de woning en heeft een heel gezellige zithoek rondom de recent vernieuwde houtkachel, met een heerlijk zicht op de achtertuin. Het geweldige aan deze ruimtes zijn de zwartgelakte originele balkjes.

Achter de woonkamer ligt in de aanbouw een extra ruimte, die voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden. Denk hierbij aan een extra slaapkamer, waardoor levensloopbestendig wonen mogelijk is. Ook een kantoor of atelier aan huis behoren tot de mogelijkheden!

Verdieping
De eerste verdieping is werkelijk een plezier voor het oog. De oorspronkelijke balken en de brede planken van het dakbeschot springen vol glorie in het oog. Ook de oude vloerdelen zijn bewaard gebleven. Dit geeft zowel de twee slaapkamers als de overloop enorm veel sfeer en woongenot! Het dak is namelijk via de buitenzijde na geïsoleerd. Op de overloop is er kastruimte in het schuine gedeelte gecreëerd.

Tuin
Direct achter de woning ligt de achtertuin, die te bereiken is via de gang naast de woning. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd. De extra ruimte achter de woning en de hierop volgende berging zijn netjes gepotdekseld.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: geschakelde woning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1920
  • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 92 m2
  • Perceeloppervlakte: 145 m2
  • Inhoud: 338 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 3
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Voorzieningen: tv kabel

Buitenruimte

  • Tuin: achtertuin

Garage

  • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image