Wij presenteren u

EllewoutsdijkKapellestraat 2

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
75 m2
Perceeloppervlakte
180 m2
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Zelden hebben wij zo een charmante woning gezien als de woning aan de Kapellestraat 2 te Ellewoutsdijk! De uitstraling, de inrichting en de geweldige locatie komen hier samen tot het perfecte plaatje. Onderaan de zeedijk, met uitzicht over het voorgelegen weiland en het hierop volgende water kan er volop van de natuur, de zon en de rust van Zeeland genoten worden. Wonen op deze locatie geeft dus elke dag een vakantiegevoel!

De karakteristieke uitstraling met de prachtige IJsselsteentjes dateert van 1900, met hierachter een volledig gerenoveerde woning. Het wooncomfort voldoet daarom volledig en meer aan de hedendaagse eisen. De inrichting, een combinatie van Bohemian en English cottage, draagt vervolgens bij aan dit wooncomfort met een geweldige sfeer. De woning is daarom zeker geheel instapklaar te noemen.

Naast de kavel van 180 m2 eigen grond waar de woning op staat hoort er een tweede kavel bij de woning. Deze kavel van 191 m2 grond is momenteel als cottagetuin in gebruik. Doordat de ligging gelijk is aan de woning kan er van hetzelfde magnifieke uitzicht genoten worden. Een tweede tuingedeelte of een plek voor een atelier behoren tot de mogelijkheden van dit perceel!

De entree ligt aan de voorzijde en komt uit in de hal. De hal geeft toegang tot badkamer en de woonkamer. De nette badkamer ligt in het verlengde van de hal en bestaat uit het toilet, de douche en een wastafel.

Hierop volgt de woonkamer. Deze ruimte heeft door de vele details en de inrichting zo veel sfeer dat het elke dag zal aanvoelen alsof u op vakantie bent. De geweldige details, waaronder de oude balken, de houtkachel en de houten vloer, combineren fantastisch met de inrichting. Door de grote glaspartij aan de achterzijde wordt dit alles fraai belicht. De woonkamer is tuingericht en er kan daarom van hetzelfde uitzicht genoten worden.

Vanuit de woonkamer kom je in de keuken. De keuken is evenals de hal voorzien van de karakteristieke rode gebakken plavuizen en heeft vloerverwarming. De stijl van de keuken valt geheel samen met de sfeer van de woning. De ruime keuken bestaat uit een zes-pits Boretti gasfornuis met dubbele oven, vaatwasser, koelkast en afzuigkap.

Na de keuken volgt de bijkeuken. Hier is er plek voor de witgoedapparatuur en veel extra bergruimte. Vanuit de bijkeuken bereikt u de tuin met schuur.

Met de trap vanuit de woonkamer is de eerste verdieping te bereiken. Aan weerszijden van de overloop ligt er een slaapkamer. Beide slaapkamers bieden ruimte aan een tweepersoonsbed. Door de knusse aard van de woning is er handig om gegaan met de beschikbare ruimte door middel van meerdere inbouwkasten.

Het plaatje zou niet compleet zijn zonder buiten. De woning staat op een perceel van 180 m2 met een achtertuin gericht op het zuiden. Maar dat niet alleen, er is ook een voortreffelijk zicht over als eerste een deel groen, gevolgd tot het water en uiteindelijk de zeedijk! De tuin is dus echt een geweldige plek om heerlijk van de Zeeuwse rust en natuur te kunnen genieten.

Ellewoutsdijk en de omgeving van de Zak van Zuid-Beveland bieden daarnaast prachtige taferelen, waaronder de vele bloemendijken, oude polders en de Westerschelde.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: 2-onder-1-kapwoning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1900
  • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 75 m2
  • Perceeloppervlakte: 180 m2
  • Inhoud: 245 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 3
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Voorzieningen: tv kabel, rookkanaal

Buitenruimte

  • Tuin: achtertuin, voortuin

Garage

  • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image