Wij presenteren u

KrabbendijkeOostweg 65

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
78 m2
Perceeloppervlakte
277 m2
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Aan de rand van Krabbendijke bieden wij te koop aan deze halfvrijstaande woning.

De woning is gelegen op loopafstand van de gezellige dorpskern van Krabbendijke. Hier treft u voorzieningen zoals een supermarkt en bakker op slechts enkele minuten lopen. Krabbendijke beschikt daarnaast over 3 basisscholen, een middelbare school en kinderopvang. Vanuit Krabbendijke heeft u een snelle verbinding naar de A58 richting Goes, Middelburg en Bergen op Zoom. Daarnaast beschikt Krabbendijke over een treinstation wat op 10 minuten loopafstand is vanaf de woning.

De woning is door de huidige eigenaren grondig aangepakt met onder andere een nieuwe dakkapel en kunststofkozijnen (HR++ glas). Punten zoals de keuken en badkamer zijn gedateerd en dienen nog te worden aangepakt.

INDELING
Begane grond:
Via de voortuin (met eigen parkeergelegenheid) komt u binnen in de hal/entree waar uw oog meteen valt op de authentieke tegeltjes. Vanuit de hal is er toegang tot de woonkamer en de eerste verdieping.
De woonkamer heeft een lichte uitstraling door het nieuw geplaatste grote kozijn. De keuken bevindt zich aan de achterzijde. De keuken is gedateerd maar biedt door de ruimte mogelijkheden voor diverse opstellingen.
Achter de keuken bevindt zich een hal met een toilet en de badkamer. Via de hal bereikt u ook de tuin.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot een drietal slaapkamers. Tevens zijn de overloop en de slaapkamer aan de voorzijde voorzien van een mooie originele eiken vloer. De overige slaapkamers zijn voorzien van een grenen houten vloer.

Tuin:
De ruime tuin is gelegen op het noorden en heeft een houten schuur. De tuin is bereikbaar via een eigen, afsluitbare poort.

Ziet u het helemaal zitten de laatste puntjes op de I te zetten??
De enthousiaste makelaars van BOOT makelaars helpen u graag, met aandacht en met plezier!

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: halfvrijstaande woning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1924
  • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 78 m2
  • Perceeloppervlakte: 277 m2
  • Inhoud: 291 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 4
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Voorzieningen: rolluiken, tv kabel

Buitenruimte

  • Tuin: achtertuin, voortuin, zijtuin

Garage

  • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image