Wij presenteren u

GoesJ.D.van Mellestraat 92

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
85 m2
Perceeloppervlakte
199 m2
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Een betaalbare hoekwoning, op korte afstand van het centrum van Goes? Deze staat aan de J.D.van Mellestraat 92! De nette en leuke eengezinswoning heeft een heerlijk lichte woonkamer en halfopen keuken op de begane grond en een drietal slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping.

De afgelopen jaren zijn er een groot aantal zaken veranderd in de woning, waaronder de keuken en de montage van acht zonnepanelen op het achterste deel van het dak. Dat is echter bij lange na niet het enige, de woning is met meerdere vernieuwingen zo te betrekken.

Via de entree na de onderhoudsvriendelijke voortuin is de hal te bereiken. In de hal liggen het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is vervolgens de keuken te bereiken.

Deze is met de gehele vernieuwing in 2018 gedeeltelijk open gehaald naar de woonkamer. Aan de linkerkant zijn de inductiekookplaat, afzuigkap en combimagnetron terug te vinden. Aan de rechterkant vervolgens de koelkast en een extra stuk aanrecht. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

Rechts in de woning ligt de woonkamer, met voorin de zithoek en achterin de eethoek. Hiertussen bevindt zicht de houtkachel, die de gehele ruimte van een heerlijke warmte kan voorzien. De woonkamer is heerlijk licht door de twee grote raampartijen aan voor- en achterkant.

De overloop biedt toegang tot alle ruimtes op de eerste verdieping. Aan de achterkant ligt de eerste slaapkamer en de ouderslaapkamer. Aan de voorkant volgen de derde slaapkamer en de badkamer. Hiertussen ligt de voormalige badkamer die nu in gebruik is als washok. Hier is er plek voor de witgoedapparatuur en de Cv-ketel hangt in de ruimte. De badkamer is voorzien van een bad, tweede toilet en wastafel.

De woning ligt op een perceel van 199 m2 eigen grond, gericht op het zuidoosten. Doordat het een hoekwoning is heeft de tuin een bredere tuin. Direct achter de woning staat de veranda, hierna volgt het onderhoudsvrije terras, een deel groen en achterin de stenen berging. De tuin is via de achterom aan de zijkant van de tuin te bereiken.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: hoekwoning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1959
  • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 85 m2
  • Perceeloppervlakte: 199 m2
  • Inhoud: 324 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 4
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Voorzieningen: rolluiken, tv kabel

Buitenruimte

  • Tuin: achtertuin, voortuin

Garage

  • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image