Wij presenteren u

WolphaartsdijkInlaag 8

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
45 m2
Perceeloppervlakte
400 m2
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Genieten in Zeeland! rust, ruimte, helder vaar- en zwemwater en schone lucht…

Op een magnifiek plekje in een aantrekkelijk, rustig gebied bij het internationaal bekende Veerse Meer biedt BOOT makelaars een eenvoudige, vrijstaande, stenen, keurig onderhouden recreatiewoning aan.

Deze aantrekkelijke woning is gebouwd op 400m² eigen grond en grenst direct aan de dijk langs het Veerse Meer. Vanuit uw tuin neemt u de trap tegen de dijk, waarna u boven aangekomen onbelemmerd kunt genieten van het schitterende uitzicht of desgewenst neemt u er een frisse duik.

Rondom de woning vindt u veel groen, waardoor uw vrijheid en privacy absoluut optimaal is. Groot pluspunt en feitelijk wel uniek is dat u vanaf de bungalow direct de dijk over wandelt naar het water (met uitkijkpunt), de jachthaven, of de zonneweiden langs recreatiegebied “De Piet”.

De indeling is als volgt:

U parkeert er op eigen terrein onder de carport. De gezellige woonkamer heeft een deur naar een zonnig terras en veel glas aan de zijkant. Er is een eenvoudige maar nette inbouwkeuken. Verder vindt u op de begane grond een portaal met meterkast en garderobe, 2 slaapkamers, een badkamer met douche, wastafel en toilet. Verder is er een 3e ruimte die voorzien is van een buitendeur, meterkast en wasmachineaansluiting. Sommige bewoners richten deze ruimte in als eventuele 3e slaapkamer.

Achter het huis zijn een 2 tal bergingen en een even leuk als praktisch tuinhuis voorzien van water (wastafel) en stroom. Rondom het pand ligt een goed onderhouden tuin met borders, gazon, een paar fraaie bomen als smaakmakers, een bedje met aardbeitjes enz.

Algemeen:
Bouwjaar 1968. Lokale verwarming d.m.v. gaskachel op aardgas. Nog enkel glas, maar wel ook dakisolatie! Openslaande ramen voorzien van vliegenhorren.

Prettig voor u om te weten is dat u in dit gebied geen parklasten en of iets dergelijks betaalt.

Het betreft hier een rustige enclave van een aantal in de basis gelijke woningen die echter in de loop der jaren door diverse verbouwingen nu een grote verscheidenheid in architectuur laten zien

Kortom: een huisje en een plekje waarvoor geldt: verliefd slaat ze een arm om De Inlaag heen. Zo aantrekkelijk als jij, zegt Het Veerse Meer, is er geen!

Oplevering: verkoper heeft een voorkeur voor begin november 2022.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: vrijstaande woning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1968
  • Soort dak: plat dak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 45 m2
  • Perceeloppervlakte: 400 m2
  • Inhoud: 162 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 3
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Voorzieningen: tv kabel, rookkanaal

Buitenruimte

  • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 5 m2
  • Tuin: tuin rondom

Garage

  • Soort garage: carport, geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image