Wij presenteren u

KortgeneNieuwstraat 2 B

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
92 m2
Perceeloppervlakte
63 m2
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Zeeland, Kortgene: een juweeltje in de kern van het dorp… en dat is het!

Achter deze leuke gevel schuilt een verrassend, gezellig en sfeervol huis met dakterras. Het is in 2019 nieuw gebouwd met onderhoudsarme materialen en prima geïsoleerd. Je hoeft er dus echt niks meer aan te doen en je kan er bij wijze van spreken direct in!

Bij aankomst zie je het in één oogopslag: dit huis heeft gewoon iets! Soms zit het in kleine details. Ontdek hier bijvoorbeeld de royale woonkamer, sfeervolle keuken en de schitterende laminaatvloer.

Je komt binnen in de best grote hal met trapopgang, meterkast (met extra groep), garderobe ruimte, toilet, c.v. ruimte en een apart, aan het oog onttrokken, gedeelte voor de wasmachine/berging.

Tot je verbazing ontdek je dat de woonkamer veel ruimer is dan je had vermoed. Daarbij is er een prettige lichtinval, waarbij de fraaie laminaat vloer in combinatie met de strak gestuucte wanden je direct aanspreken.

De open keuken compleet met eiland is een plaatje! Er is een inductie kookplaat, afzuigkap, oven en vaatwasser. En heel slim in het eiland verstopt, een koelkast en een diepvries.

De woonkamer, waarbij de zitgroep aan de achterzijde is gesitueerd, heeft een zeer smaakvolle uitstraling.

Via de goed beloopbare trapopgang in de hal bereik je de verdieping. Deze is aan de voorzijde voorzien van een grote (onderhoudsarme) dakkapel, waardoor er een écht grote slaapkamer is ontstaan.

Aan de achterzijde heeft de woning een keurige 2e slaapkamer en een even fraaie als royale badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en 2e toilet.

Via de overloop bereik je het dakterras. Hier kun je geweldig leuk zitten. Je hebt er een riant uitzicht, heel veel privacy en last but not least, door de ligging op het zuiden een perfecte bezonning!

Algemeen 1: Kunststof ramen, deuren en kozijnen voorzien van HR++ glas. Strak gestucte wanden. Begane grond voorzien van laminaat. Verdiepingsvloer met vinyl. Centrale verwarming d.m.v. Vaillant combiketel (begane grond geheel voorzien van vloerverwarming en verdieping met radiatoren).

Algemeen 2: Kortgene is een fijn, leefbaar dorp aan het Veerse Meer, met De Oosterschelde en het Noordzeestrand op 10 tot 15 km afstand. Het dorp heeft ongeveer 1700 inwoners en een uitstekend voorzieningenniveau alsmede een nieuwe basisschool. Stedelijke voorzieningen vindt je op 10 km afstand in leuke stadjes als Goes en Zierikzee.

Kortom: absoluut een heerlijk, direct instap klaar huis, met sfeer, comfort en optimale isolatie. Precies geschikt voor jou! Wees welkom!

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: eindwoning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 2019
  • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 92 m2
  • Perceeloppervlakte: 63 m2
  • Inhoud: 320 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 3
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Voorzieningen: mechanische ventilatie, dakraam, tv kabel

Buitenruimte

  • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 13 m2
  • Tuin: geen tuin

Garage

  • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image