Wij presenteren u

KortgeneVeerdam 3 48

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
43 m2
Perceeloppervlakte
70.205 m2
Aantal slaapkamers
1

Omschrijving

Genieten aan de Zeeuwse kust!

Aan de geliefde Zeeuwse kust, ligt deze verzorgde recreatiechalet, in een rustig deel van chaletpark Delta Marina. Het chalet (bouwjaar 2018) heeft 1 slaapkamer, een prettige lichte woonkamer met mooi zicht op de rondom gelegen tuin. Woonoppervlak ca. 43 m².

Het chalet heeft een cv-ketel en is het gehele jaar door te gebruiken, waardoor u optimaal geniet van uw investering. Het chalet mag alleen worden gebruikt voor eigen gebruik (verhuur is niet mogelijk)

Oplevering inclusief aanwezige inventaris (zie lijst van zaken op aanvraag beschikbaar).

Chaletpark Delta Marina ligt direct aan het Veerse Meer, in het gezellige Kortgene. Grotere steden zoals Goes, Middelburg en Zierikzee zijn door de goede ontsluitingswegen makkelijk te bereiken. Een fijne plek om neer te strijken tijdens de lange zomerweken of voor bijvoorbeeld heerlijke weekenden uitwaaien aan de kust…

Indeling:
Entree, hal met garderobe en toegang tot de slaapkamer met aangrenzend de badkamer met toilet, wastafelmeubel en douchecabine. Vanuit de hal komt u in de keuken met inbouwapparatuur en de de gezellige woonkamer met eethoek en openslaande deuren naar het zonnige terras.

Buiten:
De tuin is enorm smaakvol aangelegd en gesitueerd op het zuiden. Hier zijn meerdere gezellige zithoekjes gecreëerd en let vooral op de schitterende buitendouche.

Algemeen:
Het chalet is gelegen op park Delta Marina, al sinds 1968 een familiehaven om te genieten van de watersport en het samenzijn. De haven is inmiddels dan ook uitgegroeid tot een plaats waar alles samen komt en met een restaurant, service center, watersportwinkel, jachtmakelaardij en verhuur van motor- en zeiljachten, sloepen en kleinere zeilboten.

De beheerder van het chaletpark regelt vrijwel alles voor u, daar staat een vergoeding van € 4.292,10 per jaar (prijspeil 2022) tegenover voor de huur van de grond, toeristenbelasting, voorschot water- en energielasten en de gemeentelijke belastingen. Het seizoen loopt van 1 April tot 1 April.

Voor chalets op Park Delta Marina gelden de ‘Voorwaarden Jaarplaatsen inclusief wintergebruik’ en de ‘RECRON voorwaarden voor jaarplaatsen’. Warm water en verwarming middels C.V. (gas) en geiser.

Verhuur van het chalet aan derden is niet toegestaan. Commerciële activiteiten in welke vorm dan ook zijn niet toegestaan.

Tot 20 jaar, met inachtneming van het gestelde in de RECRON voorwaarden, mag het kampeermiddel van eigenaar wisselen.

De aspirant-koper van het chalet en diens medebewoners, zullen op ons terrein en binnen de doelgroep van Delta Marina moeten passen. Het is voor iedereen het beste als de aspirant-kopers zich thuis voelen op Delta Marina. Zij zullen zich moeten houden aan de op het terrein geldende gedragsregels en overeenkomsten en andere voorwaarden.
Voordat het koopcontract wordt getekend dient de potentiele kopers zich voor te stellen aan de directie van Delta Marina zodat zij deze kunnen informeren over ons bedrijf en de voorwaarden.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: vrijstaande woning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 2018
  • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 43 m2
  • Perceeloppervlakte: 70.205 m2
  • Inhoud: 136 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 1
  • Aantal slaapkamers: 1

Buitenruimte

  • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 7 m2
  • Tuin: tuin rondom

Garage

  • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image