Wij presenteren u

KatsKreekpad 10

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
292 m2
Perceeloppervlakte
722 m2
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Zonnig Zeeland, Nationaal Park Oosterschelde, Eindeloos Eiland Noord-Beveland, Kats; houdt u ook zoveel van vrijheid, privacy, licht, ruimte, schone lucht en een fraai uitzicht? Dan verdient deze fantastische vrijstaande woning aan de rand van het dorp zeker uw aandacht.

Het pand is gebouwd in 2010 op 722m² eigen grond en beschikt over o.a. een tuingerichte woonkamer, een zitkamer, eetkamer, bibliotheek, riante keuken en slaapkamer met badkamer op de begane grond. Verder o.a. 3 slaapkamers, sauna en badkamer op de verdieping. De woning wordt omgeven door een mooie tuin en grenst aan de achterzijde aan het Noord-Bevelandse polderlandschap met het bijbehorende adembenemend uitzicht!

U ontdekt dit schitterende object aan de rand van het dorp Kats. Voor de liefhebbers zegt dat genoeg. Het dorp Kats is namelijk een bijzonder gezellig dorp met een actieve gemeenschap. Dit rustige dorpje met nog geen 500 inwoners is gelegen in de luwte van de zeedijk rondom het Nationaal Park ”De Oosterschelde” temidden van zeer veel, fraai natuurschoon en op een paar kilometer afstand van het Noordzeestrand. Er is een jachthaven, een strandje en een Albert Kleintje (waar een klein dorp groot in is!) maar verder zijn er geen winkels. Deze vindt u in de omliggende dorpen (afstand circa 6km.), of de historische / winkelstadjes Zierikzee en Goes (afstand circa 12km.) Prima uitvalswegen brengen u vlot richting Rotterdam (circa 1 uur), Antwerpen (circa 1 uur), Gent en Brussel (circa 1,5 uur).

De indeling is als volgt:

u komt binnen via de overdekte entree en een indrukwekkende deurpartij in een ruime hal met garderobe, meterkast en toilet. Dubbele openslaande hardglazen deuren geven u toegang tot de living. Deze is groot, maar tevens ook sfeervol. De mooie parketvloer vormt er een smaakvol geheel met de strakke muren en plafonds.

De living bestaat uit een gedeelte woonkamer met schuifpui en uitzicht over de landerijen en een zitkamer (ook met schuifpui) waar u heerlijk besloten kunt zitten. Leuk detail is de doorkijk open haard tussen woonkamer en zitkamer. Daarbij is ook de vide met trapopgang een echte eyecatcher in deze living.

De bibliotheek staat in open verbinding met de woonkamer en is ook een heerlijke plek om te vertoeven.

De living geeft tevens toegang tot de riante slaapkamer met open verbinding tot de badkamer. Deze badkamer is voorzien van inloop duo-douche, whirlpool, toilet en wastafelmeubel.

Aan de voorzijde van de woning is de (woon)keuken met uitgebreide hoekinbouw voorzien van inbouwapparatuur. Uit praktisch oogpunt is deze ruimte voorzien van een natuurstenen vloer. Deze vormt een mooi contrast met de parketvloer.

Naast de keuken bevindt zich een praktische bijkeuken met daarin aansluitingen voor alle witgoedapparatuur en een buitendeur. Vanuit de bijkeuken bereikt u de inpandige berging. Deze beschikt eveneens over een buitendeur zodat u gemakkelijk de carport kunt bereiken.

De gehele begane grondvloer (behoudens de slaapkamer) is voorzien van vloerverwarming.

De eerste verdieping bereikt u via een prettig beloopbare trap. U komt dan op de riante overloop. Prachtig detail is hier de vide die u een mooi zicht geeft op de living. Deze overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers (waarvan er 1 in gebruik is als atelier), een 2e badkamer (met inloopdouche, wastafelmeubel en toilet), de meer-persoons sauna en het dakterras. Tevens is er een aparte berging met c.v. ketel opstelling.

De verdieping is voorzien van radiatoren.

De 2e verdieping bestaat uit een zolderruimte. Deze is te bereiken met een vlizotrap.

Rondom de woning ligt een fijne, onderhoudsvriendelijke tuin die grenst aan de landerijen. Hier geniet u van een adembenemend uitzicht, Zeeuwse wolkenpartijen, spectaculaire zonsondergangen en in ieder jaargetijde een wisselend kleurenpallet van gewassen of geploegde akkers. Een leuke veranda met berging en een mooi terras in de luwte maken het plaatje compleet.

Kortom: het is er mooi en rustig wonen. Daar te mogen wonen geeft een permanent vakantie gevoel; dat is Zeeuws leven!

Algemeen: ontwerp architect Sjaak Goud, gebouwd door Fraanje Aannemingsbedrijf.

Oplevering: geheel in nader overleg.

Interesse? De enthousiaste makelaars van BOOT makelaars helpen u graag, met aandacht en plezier!

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: vrijstaande woning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 2010
  • Soort dak: lessenaardak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 292 m2
  • Perceeloppervlakte: 722 m2
  • Inhoud: 1.165 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Voorzieningen: mechanische ventilatie, tv kabel, schuifpui, rookkanaal, sauna

Buitenruimte

  • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 57 m2
  • Tuin: tuin rondom

Garage

  • Soort garage: garage mogelijk, carport

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image