Wij presenteren u

GoesRossinipad 49

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
102 m2
Perceeloppervlakte
386 m2
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Zorgzaam wonen in Goes! In Overzuid staan drie prachtige appartementencomplexen aan het Rossinipark. In de meest rechts gelegen woontoren ‘Verdi’ wordt u nu dit instapklare luxeappartement aangeboden! Vanuit het appartement heeft u mooi uitzicht op een brede watergang naast het complex en het daarachter liggende bosperceel. De naam Verdi komt hier dus goed tot zijn recht.

Het ruime appartement is op de begane grond gelegen en beschikt over onder meer twee slaapkamers, een luxe badkamer, een ruime woonkamer met open keuken met hiervoor een royaal terras van circa 26 vierkante meter. Daarnaast beschikt de woning over een aangrenzende berging en een parkeerplek in het souterrain.

De voordeur grenst aan de centrale hal en geeft toegang tot de hal van het appartement. Via de lift of het trappenhuis is de begane grond vanuit het souterrain te bereiken. Door middel van een videofoon kan toegang gegeven worden vanuit het appartement om bezoekers binnen te laten

De hal geeft toegang tot alle ruimtes in het appartement. Te beginnen bij de woonkamer aan de voorzijde. Deze is ruim van opzet en laat veel licht binnen door de grote schuifpui en de ramen aan de zijkant. De schuifpui geeft direct toegang tot het terras voor de woning. Doordat het terras direct aan de woonkamer grenst en het gunstig is gelegen op het zuiden is het een geweldige plek om heerlijk te kunnen vertoeven.

Voorin is de ruime zithoek gelegen, gevolgd door het eetgedeelte hierachter. Hierna volgt de open keuken, welke beschikt over een gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en combimagnetron. Zowel de woonkamer als de keuken worden verwarmd door middel van vloerverwarming. De volgende ruimte is de bijkeuken. In deze ruimte kunnen de wasmachine en de droger staan.

De twee grote slaapkamers liggen hierna vervolgens achter elkaar. De hoofdslaapkamer heeft mooi uitzicht over de watergang en het bos. Deze kamer grenst aan de badkamer welke over een douche, wastafel en een extra toilet beschikt. De tweede slaapkamer kan ook gebruikt worden als studeer of werk kamer.

Vanuit de centrale hal is er toegang tot de berging. Deze grenst aan de woning en is dus dichtbijgelegen. Hier hangt de CV (Remeha Avanta 2009) en de WTW-installatie. Daarnaast heeft de berging wat extra bergruimte. Het appartement heeft in het souterrain een eigen parkeerplaats. Daarnaast is er voor gasten voldoende plek voor het gebouw.

Kortom is dit een instapklaar appartement wat zeer snel beschikbaar is. Met een prachtige woonkamer en aangrenzend terras is het hier heerlijk vertoeven en genieten van de zon. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij willen u van harte uitnodigen voor een vrijblijvende bezichtiging.

Goes is centraal gelegen in Zeeland, de uitvalswegen naar de snelweg richting Middelburg / Vlissingen en Bergen op Zoom / Rotterdam liggen op korte afstand. Goes heeft een hoog voorzieningenniveau en wordt ook wel de winkelstad van Zeeland genoemd. Met haar vele winkel en gezellige restaurants en bars is het hier gegarandeerd genieten!

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 2009
  • Soort dak: plat dak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 102 m2
  • Perceeloppervlakte: 386 m2
  • Inhoud: 380 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 3
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Voorzieningen: buitenzonwering, mechanische ventilatie, tv kabel

Buitenruimte

  • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 26 m2
  • Tuin: zonneterras

Garage

  • Soort garage: parkeerplaats, souterrain
  • Voorzieningen: voorzien van elektra

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image