Wij presenteren u

KortgeneFrambozenlaan 3

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
156 m2
Perceeloppervlakte
699 m2
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Ruim vrijstaand huis op bijna 700m2 eigen grond! rust, ruimte, schone lucht, veel fraaie natuur, prima voorzieningen in de directe omgeving en goede bereikbaarheid; dat zijn hier de kernwoorden.

Deze woning is gelegen in Zeeland, in het aantrekkelijke dorp Kortgene op het voormalig eiland Noord-Beveland. Noord-Beveland heeft de naam “Eindeloos Eiland”. Door zijn gunstige ligging aan het Veerse Meer, dichtbij de sluis naar het open water van de Oosterschelde is Kortgene voor menig watersporter een prima aanlegplaats met leuke winkeltjes en gezellige restaurants. Daar te kunnen wonen betekent elke dag vakantie.

Tussen het Veerse Meer en het dorp Kortgene (beiden 5 minuten wandelen) ligt buitenwijk “De Boogerd”. Het betreft een buitenwijk van het dorp. Kenmerkend voor dit fraaie gebied zijn rust en veel groen.

Aan een doodlopende laan in deze groene oase biedt BOOT makelaars te koop aan een vrijstaande woning op een schitterende kavel eigen grond van circa 700m2.

U parkeert er gemakkelijk op eigen terrein voor het huis. De indeling is als volgt: via het stenen pad om het huis bereikt u de entree. En passant merkt u op dat de tuin er keurig onderhouden bij ligt.

U komt binnen in de ruime hal met meterkast (uitgebreid met voldoende groepen + alarm), garderobe en toilet.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de inpandige berging/bijkeuken met wasmachineaansluiting. De c.v. ketel opstelling treft u in een aparte ruimte.

De woonkamer (inclusief open keuken 48m2) biedt u een fantastisch vrij zicht op de tuin met terras op het zuid-westen. De open haardpartij (met gashaard) is er een echte eyecatcher. Door de schuifpui heeft u gemakkelijk toegang tot de tuin.

De open keuken is in 2020 voorzien van een nieuwe, schitterende, uitgebreide en luxe opstelling, met heel veel kastruimte, alle mogelijke luxe en een prachtig kookeiland.

Via de centrale hal is de voormalige garage bereikbaar. Deze is goed geïsoleerd en omgebouwd tot mooie 4-persoons sauna van het merk Bastu. Via een extra loopdeur heeft u direct toegang tot de tuin met terras.

Boven deze ruimte bevindt zich een royale bergzolder.

Tussen de woonkamer en keuken is een portaal met een hardhouten trap naar de eerste verdieping. Op deze 1e verdieping bevinden zich een ruime overloop, een badkamer, een ruime (ouder)slaapkamer met ingebouwde kastenwand en 2 mooie (kinder)slaapkamers. Vanuit de ouderslaapkamer heeft u een schitterend uitzicht over de landerijen.

De badkamer (2004) is ingericht met royale douchecabine (Riho), wastafelmeubel met spiegel, duoblok toilet en design handdoek radiator.

Op de 2e verdieping is een grote zolder. Deze is te bereiken met een vaste (steek)trap. Thans is deze in gebruik als berging en loungehoek, maar hij kan eenvoudig worden omgebouwd tot een tweetal slaapkamers.

Rondom het pand ligt een volwassen, fraai aangelegde tuin met grote terrassen, waaronder een vlonderterras, volière, tuinhuis, kweekkas, moestuinbakken op werkhoogte en diverse planten, meerdere fruitbomen en struiken. De bezonning, evenals de privacy, is er optimaal.

Algemeen I: Keurig verzorgd. De bouwaard van de woning is houtskelet met als groot voordeel een optimale isolatie. De begane grondvloer is voorzien van plavuizen vloer en vloerverwarming (7 groepen). Op de begane grond zijn hardhouten kozijnen toegepast met dubbel glas, behoudens de schuifpui in de achtergevel, deze is van kunststof met dubbel glas. Op de 1e verdieping zijn kunststof kozijnen met dubbel glas. Centrale verwarming d.m.v. Vaillant eco-tec plus combiketel uit 2015. Verder is de woning rondom gedraineerd.

Algemeen II: Kortgene is een gezellig dorp met ongeveer 1900 inwoners. Naast alle noodzakelijke voorzieningen vindt u in het dorp ook onder andere een basisschool, restaurants en de jachthaven. Dit alles op loopafstand! Stedelijke voorzieningen vindt u op 10 t 15 km afstand in gezellige stadjes als Goes en Zierikzee. Rotterdam treft u op 1 uur autorijden en Antwerpen op slechts 45 minuten.

Kortom: zoekt u een fijn vrijstaand woonhuis met rust en ruimte om u heen? Dan is dit uw woning!!!

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd een bankgarantie c.q. waarborgsom en een ouderdomsclausule op in het koopcontract.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: vrijstaande woning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1979
  • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 156 m2
  • Perceeloppervlakte: 699 m2
  • Inhoud: 596 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 5
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Voorzieningen: tv kabel, schuifpui, alarminstallatie, rookkanaal, sauna

Buitenruimte

  • Tuin: tuin rondom

Garage

  • Soort garage: garage mogelijk

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image