Wij presenteren u

GoesTulpstraat 40

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
117 m2
Perceeloppervlakte
172 m2
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Wonen in het centrum? Even te voet naar de warme bakker? Dan is de Tulpstraat in Goes een heel leuk plekje!

Het is een vriendelijke, zonnige straat in de populaire Bloemenbuurt. De winkels en de markt liggen slechts op 500 meter. Hetzelfde geldt voor een groot aantal scholen, kinderdagverblijven enzovoort.

Deze woning met heerlijke tuin en vrije achterom lijkt misschien hetzelfde als de andere woning in de straat. Niets is echter minder waar. Bij binnenkomst wordt pas duidelijk wat een ruimte deze woning biedt.

De indeling is als volgt: u komt binnen in de hal met meterkast en de trapopgang.

De gezellige woonkamer is heerlijk ruim, licht en voorzien van een typische jaren ’30 erker.

In het verlengde van de woonkamer is een mooie aanbouw/tuinkamer met een lichtkoepel en openslaande terrasdeuren naar de tuin.

De dichte (gedateerde)keuken is voorzien van een koelkast, oven, inductiekookplaat, en afzuigkap. Hier hangt ook de Nefit C.V. Ketel (bouwjaar 2013), en heeft deze ruimte een trapkast/voorraadkast.

Vanuit de keuken komt u in een overige ruimte die altijd dienst heeft gedaan als praktische bijkeuken. De huidige bewoner heeft ervoor gekozen hier een (eenvoudige) badkamer te plaatsen.

De 1e verdieping heeft een ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers. De grootste slaapkamer heeft openslaande deuren naar het ruime dakterras en een eigen badkamer met douche, wastafel toilet.

Er is een vaste trap naar de 2e verdieping. Hier is een dakkapel aangebracht, waardoor er een ruime 4e (slaap)kamer is ontstaan. Verder is hier heel veel opbergruimte in de knieschotten.

Achter het huis is een heerlijk beschutte tuin op het oosten, met (ouder) schuurtje, een vrije achterom en een afsluitbare poort.

Kortom een riant jaren ’30 huis op fantastische locatie!

Interesse? De enthousiaste makelaars van BOOT makelaars helpen u graag, met aandacht en met plezier!

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Wij adviseren u een en ander na te meten en wijzen u in het algemeen op uw onderzoekplicht.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: hoekwoning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1938
  • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 117 m2
  • Perceeloppervlakte: 172 m2
  • Inhoud: 430 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Voorzieningen: buitenzonwering, rolluiken, tv kabel

Buitenruimte

  • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 24 m2
  • Tuin: achtertuin, voortuin

Garage

  • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image