Wij presenteren u

KortgeneHoofdstraat 134 A

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
212 m2
Perceeloppervlakte
793 m2
Aantal slaapkamers
5

Omschrijving

Het (voormalige) molenaars huis is te koop!………………..een bijzonder leuk huis (fors verbouwd, uitgebreid en met een compleet woonprogramma op de begane grond) op een bijzonder leuk plekje in een bijzonder leuk dorp!

Het dorp Kortgene ligt op het voormalig eiland Noord Beveland, direct aan het Veerse Meer. Er is een uitstekende jachthaven, goede middenstandsvoorzieningen en een buitengewoon fraaie, relatief nog onbekende, omgeving waarin water, bos, dijk en duin nadrukkelijk aanwezig zijn en waar de stilte nog wordt gehoord. Stedelijke voorzieningen zijn er op fietsafstand in leuke stadjes als Goes en Zierikzee.

U treft deze verrassend royale, sfeervolle, vrijstaande woning met dubbele garage, carport, werkplaats, veranda/tuinhuis en fantastische tuin, bij de entree van het dorp. Dicht bij de fraai gerestaureerde korenmolen van Kortgene.

Aan de voorzijde wijst niets erop dat achter de gevel zowel ruimte schuil gaat. Bij aankomst valt u direct op dat het object er verzorgd uit ziet. U parkeert vervolgens op eigen terrein (2 of 3 auto’s), waarna u via de voortuin de overdekte entree met de onder-en bovendeur bereikt. Terloops bemerkt u een authentiek detail op in de vorm van een “regenbak”.

De hal met toilet en trapopgang geeft u toegang tot de praktijkruimte/kantoortje, de slaapkamer en de woonkamer.

Deze woonkamer is zeer riant en biedt een prachtig uitzicht op de grote tuin. Een gezellige houtkachel, 2 stel openslaande tuindeuren naar het zonnige terras, het balkenplafond en de granieten vloer zijn er prettige details.

De halfopen keuken is compact maar zeer compleet met inbouw in T opstelling, voorzien van koffiemachine, combimagnetron, vaatwasser, 5-pits gas kooktoestel, vriezer en koelkast.

Naast de keuken bevindt zich een erg praktische bijkeuken met aansluitingen voor witgoed.

Heel mooi is de ruime eetkamer die direct grenst aan, en in open verbinding staat met, de keuken. Deze eetkamer heeft een magnifieke lichtinval en biedt u een prachtig uitzicht op de tuin. Zeker in de avond wanneer de gehele tuin is verlicht geeft dat een erg fraai beeld.

De slaapkamer op de begane grond is royaal van opzet. De walk-incloset is hierop een perfecte aanvulling evenals de zeer complete badkamer met toilet, wastafelmeubel, ligbad en inloopdouche.

Op de verdieping treft u 4 fijne slaapkamers alsmede een 2e badkamer met toilet, wastafelmeubel en douche.

Achter het huis ligt een heerlijke tuin. Mooie blikvanger en een fantastisch onderkomen is natuurlijk de riante veranda/tuinhuis met extra berging (over volle breedte als veranda). Hier kunt u menige mooie zomeravond genoeglijk doorbrengen, genietend van de geweldige ambiance. Een paar mooie knotwilgen geven het geheel extra cachet. Via een bijzonder leuk laantje, geflankeerd door een bomenrij is een extra achter ontsluiting gerealiseerd richting de molen.

Een carport, de dubbele garage naast het huis en de complete werk/hobby-ruimte achter deze garage maken het geheel compleet.

Eigenlijk is het een object dat zich beter laat beleven dan omschrijven.

Algemeen: muur-vloer-dakisolatie, overal dubbel glas, gedeeltelijk kunststof kozijnen, schilderwerk buitenzijde 2021, vloerverwarming op de begane grond, radiatoren op de verdieping, Remeha combiketel (nieuw).

Kortom: een huis dat vraagt om een echte liefhebber van een royaal huis met een geheel eigen sfeer en stijl.

De makelaars van BOOT nodigen u graag uit voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten. Deze waarborgsom bedraagt 10 % van de koopsom en wordt bij de eigendomsoverdracht in mindering gebracht op de koopsom. BOOT makelaars neemt altijd zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom op in het koopcontract.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: vrijstaande woning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1920
  • Soort dak: samengesteld dak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 212 m2
  • Perceeloppervlakte: 793 m2
  • Inhoud: 751 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 8
  • Aantal slaapkamers: 5
  • Voorzieningen: dakraam, tv kabel, rookkanaal

Buitenruimte

  • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 25 m2
  • Tuin: achtertuin, voortuin

Garage

  • Soort garage: vrijstaand steen, carport
  • Voorzieningen: voorzien van elektra

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image