Wij presenteren u

GoesJ.D.van Mellestraat 106

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
133 m2
Perceeloppervlakte
218 m2
Aantal slaapkamers
5

Omschrijving

Deze hoekwoning is ruimer dan verwacht! Aan de J.D.van Mellestraat 106 te Goes ligt deze hoekwoning met vijf slaapkamers, een uitgebouwde woonkamer en een ruime garage! De woning is door de jaren op veel punten vernieuwd en daarnaast ook nog eens uitgebreid. Zo is de woonkamer verlengd door een aanbouw aan de achterzijde en zijn er op zolder door de grote dakkapellen twee slaapkamers gerealiseerd.

Daarnaast zijn een groot aantal zaken geüpdate, zoals kunststof kozijnen met HR++ glas rondom, dakisolatie, de badkamer, het elektra en alle wandafwerkingen. Daarmee is de woning zo goed als af en biedt het meer ruimte dan de gevel doet vermoeden.

De begane grond bestaat uit een lange woonkamer met open keuken, de eerste verdieping uit een drietal slaapkamers en de badkamer. Op de tweede verdieping volgen de vierde en vijfde slaapkamers. Dit alles ligt op een perceel van 218 m2 eigen grond met een tuin op het zuidoosten gericht.

De entree is aan de rechterkant van de voorzijde terug te vinden en komt uit in de hal. De hal geeft direct toegang tot de woonkamer en daarnaast het toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Een van de gave aspecten van de woning is de diepe woonkamer en open keuken. Voorin is een zithoek gesitueerd met achterin bij de keuken de eethoek. De keuken is bij de woonkamer getrokken en daardoor is het een mooie open ruimte geworden. Hierna is door de aanbouw in 2017 nog een extra stuk aan de woonkamer gecreëerd. Vanuit dit gedeelte is er toegang tot de achtertuin.

Vanaf de overloop op de eerste verdieping zijn vier ruimtes te bereiken. De badkamer en de eerste slaapkamer liggen aan de voorkant. De badkamer bestaat uit een bad, wastafel en tweede toilet. Achterin liggen de volgende twee kamers. De kleinere van de twee is in gebruik als wasruimte en heeft hier dus ook de aansluitingen voor. Eventueel kan deze nog wel gebruikt worden als slaapkamer.

Via de vaste trap vanaf de eerste verdieping is vervolgens de ruime tweede verdieping te bereiken. Deze is zo ruim doordat er twee grote dakkapellen zijn geplaatst op het dak, waardoor ook de twee slaapkamers van een mooi formaat zijn.

Naast de ruimte in de woning is dit ook nog rondom de woning te vinden. De onderhoudsarme achtertuin is op het zuidoosten gelegen en zowel via de woning als de achterom te bereiken. Direct achter de woning is een overkapping gerealiseerd.

Aan de linkerkant is vervolgens de garage te bereiken. Deze is extra groot en heeft naast het voorste gedeelte aan berging achterin ook nog een tweede ruimte. De garage is voorzien van dak- en wandisolatie, water en verwaring.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: hoekwoning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1959
  • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 133 m2
  • Perceeloppervlakte: 218 m2
  • Inhoud: 535 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 5
  • Voorzieningen: mechanische ventilatie, tv kabel

Buitenruimte

  • Tuin: achtertuin, voortuin

Garage

  • Soort garage: aangebouwd steen
  • Voorzieningen: voorzien van verwarming, voorzien van elektra, voorzien van water

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image