Wij presenteren u

KortgeneTrintellaan 12

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
202 m2
Perceeloppervlakte
1.240 m2
Aantal slaapkamers
4

Omschrijving

Uniek en Exclusief!

Aan het (vaar)water wonen en/of recreëren op toploctie!

Gesitueerd op een van de meest zonnige locaties (zuid ligging) aan het Veerse Meer te Kortgene (Zeeland), biedt BOOT makelaars te koop aan deze fantastische vrijstaande woning met heerlijke tuin. Voor de aldaar gelegen grote aanlegsteiger is een huurovereenkomst ongebouwde onroerende zaken afgesloten met Ministerie van Financiën Dienst der Domeinen. Naast een werkelijk schitterend uitzicht over het meer is er veel privacy.

Kortgene is gelegen op Noord-Beveland met de naam “Eindeloos Eiland”. Door zijn gunstige ligging aan het Veerse Meer, dichtbij de sluis naar het open water van de Oosterschelde, is Kortgene voor menig watersporter een prima aanlegplaats met leuke winkeltjes en gezellige restaurants.

Deze woning is gebouwd in 1978 en is gelegen op een mooie kavel van 1240m2 grond. Achter deze op het eerste gezicht “gewone” woning, gaat in werkelijkheid een echt familiehuis schuil!

De indeling is als volgt:

Via een trapopgang aan de buitenzijde van de woning is de entree te bereiken. U komt binnen in de hal/ontvangst met toilet, meterkast, werkkast en trappartij naar het souterrain.

Begane grond: bij binnenkomst wordt u verrast door het magnifieke uitzicht op het meer en de tegenover liggende jachthaven van Wolphaartsdijk.

De living met parketvloer is over de gehele breedte van het pand te vinden, met fantastische glazen puien zodat u volop zicht heeft rondom en uitzicht over het Veerse Meer. De zithoek is een prettige plek om fijn te ontspannen. Vanaf de bank volgt u het schouwspel van de natuur en de voorbijvarende jachten. Dat is de charme van wonen aan het water!
U treft er verder een open haard en een schuifpui naar het buitenterras met geweldige veranda. Deze veranda vormt min of meer het verlengde van de living en het is er absoluut heerlijk vertoeven.

De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur met aansluitend een provisieruimte. Aantrekkelijk detail is dat u ook van hieruit een prachtig uitzicht hebt op het meer.

Op de begane grond is verder een master bedroom met ingebouwde kasten en badkamer met toilet, bidet, dubbele wastafel, ligbad en douche. Daarbij zijn er 2 overige slaapkamers waarvan 1 met schuifpui naar een terras.

Vanuit de hal bereikt u het souterrain. Hier is een flinke multi-functionele ruimte (denk aan slaapruimte, gastenkamer, etc.) Ook is er een gezellige ruimte ingericht met bar en een extra ruimte met sauna plus een complete 2e badkamer en een bijkeuken met wasmachineaansluiting en c.v. ketelopstelling.

De tuin is mooi aangelegd met groot gazon en biedt naast een schitterend uitzicht over het meer ook veel privacy. Diverse borders en terrassen zorgen voor een ultiem vakantiegevoel het hele jaar door. Er is o.a. een heel leuk terras onder de dakplatanen, een praktische vrijstaande buitenruimte (schuur) en een fraai botenhuis met openslaande deuren en een betonnen vloer. De aanlegsteiger maakt het geheel compleet. Aan de voorzijde van het pand is parkeerruimte voor meerdere auto’s.

Deze woning met zowel permanente als recreatieve woonbestemming is gelegen op erfpacht grond met een eeuwigdurend erfpachtrecht. Canon perceel: € 3.693,95 per jaar. Koop van de blooteigendom is mogelijk voor de prijs van € 152,50 per m², kosten koper; dit aanbod geldt voor 2021.
Steiger voorbehoud gunning Dienst der Domeinen. Huur 291m2 van een gedeelte van het Veerse Meer/ loopsteiger 48m., huurprijs € 471,63 per jaar inclusief BTW.

Kortom: zet koers naar BOOT makelaars en overtuig u zelf van dit unieke aanbod. Wij helpen u graag en met plezier!

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: vrijstaande woning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1978
  • Soort dak: samengesteld dak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 202 m2
  • Perceeloppervlakte: 1.240 m2
  • Inhoud: 649 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 6
  • Aantal slaapkamers: 4
  • Voorzieningen: tv kabel, schuifpui, alarminstallatie, rookkanaal

Buitenruimte

  • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 40 m2
  • Tuin: tuin rondom

Garage

  • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image