Wij presenteren u

KamperlandNieuwstraat 47

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
97 m2
Perceeloppervlakte
218 m2
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Achter de gevel van deze op het eerste gezicht “normale” hoekwoning gaat een zeer verrassend huis schuil. Aan de achterzijde is deze woning namelijk op de begane grond uitgebreid met een stijlvolle aanbouw van maar liefst 31m2, waarin u een prachtige woonkeuken aantreft. Compleet met kookeiland etc.!

Verder is het gehele object afgewerkt in hedendaagse kleurstellingen en goed verzorgd zodat u er, bij wijze van spreken, zo in kunt.

U ontdekt deze woning in het dorp Kamperland op het Eindeloos Eiland Noord Beveland. Werkelijk alle voorzieningen heeft u hier binnen handbereik. Een dagje Noordzeestrand? op de fiets bent u er in 10 minuten.

Welkom op ons voormalig eiland waar rust, ruimte, schone lucht, zon, zee en strand vanzelfsprekend zijn!

De indeling is als volgt:

Entree, hal met meterkast en toilet. Vanuit de hal heeft u toegang tot de heerlijk lichte doorzon woonkamer (met betonnen vloer). De strak afgewerkte wanden, het plafond en de laminaatvloer spreken u direct aan. De schouw met gashaard is er een aantrekkelijk element.

Vanuit de hal bereikt u ook de woonkeuken. Dit is een fantastische ruimte; groot, licht, openslaande tuindeuren, vloerwarming en natuurlijk de inbouwkeuken in hoekopstelling met eiland! U vind er de volgende apparatuur: vrij hangende afzuigkap, 5 pits-gaskookplaat en combimagnetron.

Buitengewoon praktisch is de aangrenzende bijkeuken. Hier vindt u de vaatwasser en dit is een ideale ruimte voor het plaatsen van overige witgoedapparaten en/of een extra voorraadkast. In deze bijkeuken treft u tevens de Cv-opstelling aan.

Vanuit de entree/hal is een trapopgang naar de 1e verdieping. Hier treft u een fraaie badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel. Verder heeft u de beschikking over 3 nette slaapkamers. Ook deze zijn voorzien van een laminaatvloer.

Een vlizotrap brengt u naar de (kruip)zolder. Deze keurige bevloerde ruimte is in gebruik als opbergruimte.

Achter het huis ligt een flinke tuin. Deze is geheel omheind met een schutting. U heeft er voldoende privacy en de bezoning is er prima.

Algemeen: op het dak liggen maar liefst 14 stuks zonnepanelen / 4000kw.! Er is spouwmuurisolatie en kunststof kozijnen en ramen met HR ++ glas voorzien van extra horren.

Kortom: een heerlijk huis, op een aantrekkelijk plekje in een leuke woonstraat.

Geïnteresseerd? de makelaars van BOOT helpen u graag en met plezier!

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: halfvrijstaande woning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1968
  • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 97 m2
  • Perceeloppervlakte: 218 m2
  • Inhoud: 351 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 4
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Voorzieningen: mechanische ventilatie, tv kabel, rookkanaal

Buitenruimte

  • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 9 m2
  • Tuin: achtertuin, voortuin

Garage

  • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image