Wij presenteren u

MiddelburgDam 45 e

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
61 m2
Perceeloppervlakte
Aantal slaapkamers
1

Omschrijving

Wonen midden in het historische centrum van Middelburg heeft iets magisch. Met het appartement in de kap van het rijksmonument “Cleen Burgonje”, een schitterende plek aan de Dam 45, kan dit volledig ervaren worden. De sfeer binnen, met de oude spanten en balken in het zicht, het uitzicht over de daken van Middelburg vanaf het dakterras maakt dit tot een bijzondere plek.

Het appartement in het 18e-eeuws monument ligt op de derde verdieping over de breedte van het gebouw. Het knusse appartement beschikt over een ruime slaapkamer, woonkamer met kantoorgedeelte, badkamer en keuken. Aan de achterzijde ligt een heerlijk dakterras waar het tot ’s-avonds laat genieten is van de zon en de prachtige omgeving.

De entree heeft direct de sfeer die bij een rijksmonument hoort. Hoge plafonds gevolgd door een kenmerkende trap, met vanaf de tweede verdieping een eigen trap naar het appartement.

Vanaf het portaal na de trap is er aan de achterkant toegang tot het dakterras. Aan de voorkant is er toegang tot de woonkamer. Deze ligt midden in de woning, met aan de linkerkant de slaapkamer en de kantoorhoek in het verlengde van de woonkamer. Aan de rechterkant ligt als eerste de badkamer, gevolgd door de keuken aan het einde.

De keuken is voorzien van koelkast, vriezer, vaatwasser, gaskookplaat, afzuigkap en oven. Naast de koelkast is er plaats voor het eetgedeelte. Hierna volgt het zitgedeelte, met hierachter toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van de douche, het toilet en een wastafel.

De woonkamer heeft twee gedeeltes, het zitgedeelte en het kantoorgedeelte. Dit tweede gedeelte ligt aan de linkerkant naast de slaapkamer en kan nog ingedeeld worden naar wens. Een tweede kamer of een fijne werkhoek behoren tot de mogelijkheden. Boven de slaapkamer en de kantoorruimte ligt een bergzolder.

In alle rust genieten van mooi weer op het dakterras of aan de rand van het Prins Hendrikdok. Een ronde langs alle prachtige monumenten in de directe omgeving en daarna een drankje op een terras aan de markt. Het is elke dag genieten in het centrum van Middelburg.

Het appartement is zowel voor permanente bewoning als tweede bewoning te gebruiken. Recreatieve verhuur is niet toegestaan.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1760
  • Soort dak: schilddak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 61 m2
  • Inhoud: 215 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 2
  • Aantal slaapkamers: 1
  • Voorzieningen: tv kabel

Buitenruimte

  • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 9 m2
  • Tuin: geen tuin

Garage

  • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image