Wij presenteren u

WolphaartsdijkNoorddijk 42

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
76 m2
Perceeloppervlakte
101 m2
Aantal slaapkamers
1

Omschrijving

De provincie Zeeland heeft geweldige locaties om van de natuur en haar groen te kunnen genieten. Niet al deze locaties geven echter de mogelijkheid om elke dag en de gehele dag ervan te kunnen genieten. Deze prachtige woning aan de Noorddijk 42 te Wolphaartsdijk biedt dit echter wel!

De sfeervolle geschakelde woning is gelegen op een van de mooiste plekken aan de rand van het dorp. Met het prachtige uitzicht over het groen van de dijk en de weide is dit een buitengewoon bijzondere locatie om te wonen! Hier wonen brengt een vakantiegevoel met zich mee, dat is zeker. Met een vrij uitzicht over de achtergelegen groene weide en monumentale dijk, ruist de wind zacht door de statige bomen.

De dijkwoning verkeerd in een uitstekende staat van onderhoud en mag naast permanent wonen ook gebruikt worden als tweede woning. Het geheel is de laatste jaren gerenoveerd tot een smaakvol geheel, met in 2019 het plaatsen van de dakkapel en het vernieuwen van de badkamer en de keuken.

Door de ligging aan de dijk bestaat de indeling uit verschillende speelse niveaus. De entree van de woning ligt aan de achterzijde van de woning, waarmee de hal is te betreden. De achterzijde is in de Zeeuwse stijl zwart gepotdekseld. Vanuit de hal zijn meerdere ruimtes te bereiken. Als eerste op hetzelfde niveau in het verlengde van de hal de badkamer. De prachtige en moderne badkamer is in 2019 geheel vernieuwd en is voorzien van een inloopdouche, wastafel en het toilet.

Een niveau hiernaast, gelijk aan de dijk, volgt de sfeervolle woonkamer en de keuken. De keuken ligt aan de rechterzijde van de woonkamer en is eveneens in 2019 vernieuwd. De keuken is in de stijl van de woning gerealiseerd en voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en koelkast.

Hierna volgt de eethoek en de zithoek. Het fraaie aan de ruimte is dat er door de hoogte optimaal genoten kan worden van het uitzicht, voor en voornamelijk achter. Gezien de goede bezonning aan de achterzijde van het huis, is er ook veel lichtinval in de woonkamer.

Vanuit de woonkamer is door middel van de trap de eerste verdieping te bereiken. De overloop heeft geweldige ingebouwde kastruimte. Hierna volgt de slaapkamer, die in ervaring gelijk is aan de woonkamer. Door het plaatsen van de dakkapel is de slaapkamer een ruimte waar eveneens van het uitzonderlijke uitzicht genoten kan worden.

In het onderste niveau ligt vervolgens de bijkeuken. In de bijkeuken hangt de Cv-ketel en er is ruimte voor de witgoedapparatuur. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de kelder, die zorgt voor een extra stuk bergruimte.

De ligging van de woning en het perceel zorgt natuurlijk voor het mooiste aspect rondom de woning, het uitzicht! Gelegen op 101 m2 eigen grond en gericht op het zuidoosten betekent dit dat naast het uitzicht ook veel van de Zeeuwse zon genoten kan worden. Voor de woning wordt een strook van 10 m2 van de gemeente Goes gehuurd. Achter het perceel volgt een strook die in bruikleen is van de stichting

Wolphaartsdijk is een pittoresk dorp in Zuid-Beveland. Het dorp beschikt over voorzieningen als een bakker, twee supermarkten, restaurants, verschillende winkels en een zeil school. In de zomermaanden weten de toeristen Wolphaartsdijk en omgeving ook goed te vinden en dat is niet voor niks! Met genoeg activiteiten op en aan het Veerse Meer en op korte afstand van steden als Goes en Middelburg maakt Wolphaartsdijk tot een geweldige plek om te wonen.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging!

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: geschakelde woning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1909
  • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 76 m2
  • Perceeloppervlakte: 101 m2
  • Inhoud: 289 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 2
  • Aantal slaapkamers: 1
  • Voorzieningen: tv kabel

Buitenruimte

  • Tuin: achtertuin

Garage

  • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image