Wij presenteren u

's-Heer HendrikskinderenSpanjaardstraat 13

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
110 m2
Perceeloppervlakte
615 m2
Aantal slaapkamers
3

Omschrijving

Fantastische vrijstaande bungalow met dubbele garage, gebouwd op 615 m2 eigen grond.

U vindt deze prima onderhouden semi-bungalow aan de rand van het zeer populaire dorp ‘s-Heer Hendrikskinderen dat grenst aan Goes. U woont hier in een gemoedelijk Zeeuws dorp, met alle stadse gemakken binnen handbereik. In het dorp zelf is een basisschool en een aantal verenigingen.

Deze aantrekkelijke woning beschikt over 3 slaapkamers en een nette badkamer op de begane grond! Verder een zonnige woonkamer met aangebouwde serre, moderne open keuken, bijkeuken, grote zolderruimte met stahoogte (eventueel extra kamers mogelijk), vrijstaande dubbele stenen garage, mooie blokhut en een heerlijke tuin op het zuiden.

Indeling:
fraaie hal met toilet, garderobe en meterkast (8 groepen). De doorzon woonkamer is heerlijk licht en is voorzien van een prachtige parketvloer (10 jaar) en een schouw met elektrische haard. In de aangebouwde serre is het al snel heerlijk vertoeven.

Er is een open keuken met een plavuizen vloer en een moderne hoekinbouw (circa 10 jaar) voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De praktische bijkeuken beschikt over een extra aanrechtblok met aansluiting voor wasmachine en droger.

Via de hal bereikt u de 3 keurige slaapkamers en de nette badkamer (1999). Twee slaapkamers beschikken over ingebouwde kasten. De badkamer is uitgevoerd met vloerverwarming en beschikt over inloopdouche, 2e toilet en wastafel.

Verdieping:
De verdieping (bereikbaar d.m.v. vlizotrap) bestaat uit een grote open zolder met stahoogte. Deze leent zich goed om er eventueel extra kamers te maken.

Tuin:
het grootste deel van de tuin is gelegen aan de achterzijde. De tuin is zeer royaal en heeft een uitstekende bezonning (zuid)!. Een even mooie als praktische blokhut maakt het geheel af.

Garage:
links van het huis (vanaf de voorzijde gezien) ligt de oprijpad naar de garage. Het betreft een vrijstaande stenen dubbele garage met betonnen vloer en Crawford segmentdeuren.

Algemeen: centrale verwarming d.m.v. radiatoren en Nefit Topline combi-ketel uit 2009 (binnenwerk vernieuwd), rondom rolluiken, dubbel glas en daksiolatie.

Kortom: op zoek naar een levensloop bestendigde vrijstaande woning dicht bij Goes? Dan biedt dit huis alles wat u wenst!

Geïnteresseerd? graag maken wij met u een afspraak voor een bezichtiging.

NB: Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot bezichtiging, het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Tot zekerheid van de nakoming van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen, waarbij de koper zich verplicht binnen een afgesproken periode een waarborgsom te storten c.q. een bankgarantie te stellen van 10% van de koopsom. BOOT makelaars neemt zowel een ouderdomsclausule als een bankgarantie c.q. waarborgsom alsmede een niet-bewoningsclausule op in het koopcontract.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: vrijstaande woning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1963
  • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 110 m2
  • Perceeloppervlakte: 615 m2
  • Inhoud: 533 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 4
  • Aantal slaapkamers: 3
  • Voorzieningen: rolluiken, tv kabel, rookkanaal

Buitenruimte

  • Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand: 8 m2
  • Tuin: achtertuin, voortuin, zijtuin

Garage

  • Soort garage: vrijstaand steen

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image