Wij presenteren u

ColijnsplaatOost-Kerkstraat 11

Verkocht

Kenmerken

Woonoppervlakte
70 m2
Perceeloppervlakte
201 m2
Aantal slaapkamers
2

Omschrijving

Een snoepje en dat is het!!!

Buitengewoon pittoresk huisje in een van de karakteristieke straten van Colijnsplaat.

Het aan Nationaal Park Oosterschelde gelegen vissersdorp Colijnsplaat is een dorp met een goed voorzieningenniveau, waarbij u stedelijke voorzieningen op circa 15km aantreft in aantrekkelijke stadjes als Zierikzee en Goes. Voor o.a. watersportliefhebbers is dit een zeer geliefde plaats om te wonen.

Deze sfeervolle woning is gebouwd op een perceel eigen grond van 201 m2 en beschikt daarmee over een heerlijke tuin. Tel daarbij op de rustige ligging (en toch dicht bij alle voorzieningen) en dit aanbod maakt jouw droom compleet!

Bij aankomst valt het direct op; deze woning (uit 1835!!!) heeft sfeer.

Je komt binnen in een kleine hal met trapopgang en meterkast.

De zeer gezellige woonkamer (met provisie ruimte) is ruimer dan je dacht. De “antieke” plavuizen vloer (met vloerverwarming), de authentieke balken aan het plafond, de pelletkachel en de verdraaid leuke binnenluiken voor de raampartijen (met dubbel glas, dat wel) maken het plaatje compleet.

De “woonkeuken” heeft een fraai uitzicht op de diepe achtertuin met stenen schuur. Het is echt een keuken om van te houden! Een keuken uit grootmoeders tijd en toch een redelijk comfort van nu!

In het achterportaal waar vroeger de klompen stonden is nu een doucheruimte gemaakt. Natuurlijk niet super de luxe, maar wel heel comfortabel. En het past volledig bij de sfeer! Gelukkig is er ook een prima aparte toilet.

De de verdieping bestaat nu uit een wolk van een slaapkamer. Spanten in het zicht, ruimte voor een heerlijk groot bed, een fantastische kastenwand voor al je kleren. Desgewenst zouden het met weinig moeite best 2 slaapkamers kunnen zijn. Door de grote Velux ramen heb je er er nog een heel leuk uitzicht ook.

Op de 2e verdieping is een praktische opbergzolder te bereiken d.m.v. een vlizotrap.

Achter het huis ligt een terras met een historische waterput (regenbak) en stenen schuur. Achter deze schuur bevindt zich een grote verrassing in de vorm van een echt grote, heerlijke tuin met bruidsluier, vlonderterras, kleurige plantenweelde en een beukenheg. Kortom je eigen domein als lusthof. Het is ook fijn dat er een vrije achterom aanwezig is.

Algemeen:
-dubbel glas
-c.v. met vloerverwarming en extra palletkachel

Kortom: weg van alle stress genieten in je eigen home met de sfeer van toen en het comfort van nu! In een omgeving met ruimte, frisse lucht, water, veel zon en Zeeuwse wolkenpartijen!.

Interesse

Binnenkijken in deze woning? Dat kan. We geven je graag een rondleiding door dit leuke huis. Vraag een bezichtiging aan via onderstaande button, of neem contact met ons op per e-mail of telefoon.




(0113) 30 12 34 info@bootmakelaars.nl

Specificaties woning

Bouw

  • Soort woonhuis: tussenwoning
  • Soort bouw: bestaande bouw
  • Bouwjaar: 1835
  • Soort dak: zadeldak

Oppervlakten en inhoud

  • Woonoppervlakte: 70 m2
  • Perceeloppervlakte: 201 m2
  • Inhoud: 248 m3

Indeling

  • Aantal kamers: 3
  • Aantal slaapkamers: 2
  • Voorzieningen: tv kabel, rookkanaal

Buitenruimte

  • Tuin: achtertuin

Garage

  • Soort garage: geen garage

Locatie en omgeving

Klik hier om terug te gaan naar het volledige woningaanbod.

OOK VERKOPEN?

WIJ HELPEN U GRAAG!

KLIK HIER
Banner image